reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

niebajka - Femibion to witaminy dla kobiet starających się o ciążę i do 12 tc. Potem jest Femibion 2 i chyba 3.

reklama
Widzę HESS ze spać nie mogłaś tak wcześnie rano juz do nas piszesz :-D trzymam kciuki Za Ciebie i kropka za niedługo będziecie razem. Ja tez czekam na crio ale na lipie, musze odczekać swoje... Wiec przydadzą się nowe dobre wieści od Ciebie.

Hess kciuki za wizytę i czekamy za informacja kiedy wreszcie będziesz mieć transfer, bo biedna tyle czasu już czekasz :)

A w niedziele zbieramy sie w kupę i na głosowanie :) jeżeli wszystkie pary który mają miały lub będą mieć IVF pójdą to kilkanaście tysięcy głosów więcej będzie na Komorowskiego :)

Enni jestem tego samego zdania, nie zagłosuje na kogoś kto mógłby mię pozbawić jedynej szansy na dziecko...

K***a mac! Czy tylko ja mam takie szczęście?!? Transfer w czwartek będę miała, ale nie na 100%. Ręce mi opadły i nie mam siły pisać o co chodzi. Całe zamieszanie, zmiany, nie ten lekarz co potrzeba. Brak wyników posiewu z lux Medu na bakterie, bo mi idioci cytologie zrobili.... Dziś wizyta u lekarza, który nie obsługuje rządówki, ale dziś obsłużył, ale to pomyłka i nie mogę się do niego na poniedziałek zapisać, została mi dr Sz. Masakra!!!
Nie wiadomo co będzie jak mi bakterie wyją, czy zrobią transfer w odsłonie czy wcale.... ;(

Witam,

Enni trzymam kciuki za Twoje dwa Szczęście:) widzę, że Gameta odczarowała zły urok:) jeny ja się zbieram żeby zadzwonić i umówić się na drugie podejście, ale jakoś nie mam odwagi:-( boję się, że znowu się nie uda i cała poświęcenie pójdzie na marne:eek: na dodatek M jakoś strasznie pesymistycznie do tego podchodzi i dodatkowo mnie zraża:zawstydzona/y: ale żeby nie było, że odezwałam się po dłużeszej przerwie i od razu smęcę to postanowiłam, że jutro zadzwonie i zobaczę jak to w ogóle wygląda terminowo bo to, że ktoś chce nie znaczy że im będzie pasować:baffled:
Hess cały czas zaglądam TU i na drugi wątek o ivf żeby sprawdzić co u Ciebie bo Ty Kochana czekasz cierpliwie na swoją kolejkę i życzę Ci z całego serca żeby się udało za pierwszym razem:-D

Dziewczyny zapoczątkowały dobrą passę, ciąż jest jak "mrówków", więc może wszystkie zarażą:-D:-D:-D Gorąco kibicuję WSZYSTKIM staraczkom i ciężarówką, jestem mało aktywna na forum, ale podczytuje, orientuje się w temacie, mam nadzieję, że niebawem będę miała o czym pisać bo jak na razie to u mnie zwyczajne, nudne życie, ale z tyłu głowy cały czas to maleństwo siedzi i choćbym nie wiem jak chciała o tym zapomnieć i cieszyć się z tego, że mam szczęśliwie jedno dziecko to czuję takie niespełnienie, że aż w sercu kłuje:zawstydzona/y: jeszcze raz życzę Powodzenia i przesyłam moc buziaków:-)

reklama
Witam dziewczyny :-) W końcu się coś u mnie ruszyło. Zawitała @ więc umowilam się na zadrapanie endometrium. Wizytę mam 6 czerwca:-) a później, pewnie na początku lipca transfer, oby się w końcu odbył :-)
Enni, Madziulka, OlaSzy kciuki za wasze maleństwa :-D
Hess, bądź dobrej myśli :-)

Do góry