reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny może faktycznie przyjęłam pałeczkę po Kasik:)

Madziulka bardzo się cieszę że z maluszkiem wszystko Oki:)

Iikka trzymam kciuki żeby wszystkie 4 się pięknie zaplodnily ;)

Ja mam wizytę 3 czerwca jak wszystko będzie dobrze to wreszcie zrobię suwaczek, jeszcze się powstrzymam bo nie wiem co z moimi maluszkami

Jutro trzymamy kciuki za anika11 :)

Kalendarz

MAJ

29- anika11 - wizyta kwalifikacyjna

30 - marcysiaa83 - badania prenatalne

CZERWIEC

02 - ilka_a - udany transfer
06 - DW87 - zadrapanie endometrium
08 - Hess - potworny posiew, przygotowanie do crio
niebajka - przygotowanie do crio
Hess - criotransfer

Enni sorry, ze Ci przekazalam ta malo przyjemna przypadlosc ;) Oby final byl taki jak u mnie, spi sobie wlasnie w najlepsze przy misiu szumisiu:)

Ilka zalezy czy zaznaczylas, ze zyczysz sobie konsultacje embriologiczne. Jezeli nie to dowiesz sie w dniu transferu. Zaznaczajac w papierach konsultacje od razu mowisz czy chcesz codziennie.

Enni na pewno bedzie wszystko wporzadku :)
Kasik 36 pamietam ze wpisywałam numer telefonu i chodziło o konsultacje ,ale jakie to nie wiem ,no nic bede czekała do transferu ,tylko ta niepewność mnie drażni :/

Enni napewno będzie wszystko dobrze z maluszkiem:-) rozumię Cię doskonale co przeżywasz, ja od początku jakieś plamienia, brudzenia aż w końcu z krwiaka krwotoki..... Ciężko, ale najważniejsze, by z maleństwem było wszystko ok
:-)

Enni, no nie może być spokojnie ;) ale tak jak pisze Kasik i Niebajka, też wierzę, że po prostu znalazłas się w gronie plamiacych bez negatywnego wplywu na Fasolkę :)

Ilka, ładny wynik :) niech tam pieknie się teraz zapladniają :)

OlaSzy, kto w Poz prowadzi Twoją ciążę? :)

a ja zaraz na wywiadówkę pędzę do szkoły, a jutro... wielki dzień :D

Anika, na razie przebywam w Kołobrzegu i tutaj prowadzę ciążę. Ale po powrocie idę do POLMED - mają tam dwie fajne panie ginekolog, które pracują też na Polnej i do nich się wybieram :)

dziewczyny, a ja juz po pierwszej wizycie w Gamecie :) spełniamy wszystkie warunki i jesli tylko AMH i badania wirusologiczne wyjda nam ok, to za miesiąc nas zakwalifikują i startujemy :) dzieje się!:)

reklama
Anika no super :) cieszę się razem z Tobą ,a jak wrażenie odnośnie pani B?:)

Dziewczyny tak jak mówicie może faktycznie jestem w tej grupie plamiacych:) dobrze ze nie mam żadnych boli.

OlaSzy jak się czujesz? Brzusio już się zaokrąglil?

Ja już wyglądam jak w 5 miesiacu,strasznie mi brzuch wysadzil aż czuję dyskomfort ,wieczorami ledwo dycham bo czuję się jakby mi ktoś kamieni do brzucha nakladl .Jak byłam na serdusxkowym to pytałam się dlaczdlaczego taka wzdeta juz jestem na co lekarka odpowiedziała że duphaston powoduje że jelita się rozluzniaja a że ja byłam już w ciąży to mam słabe mięśnie i dlatego taka ciążowa już jestem :)

Do góry