reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess zdrowka zycze!! oby szybko przeszlo... mnie tez znow dopadlo przeziebienie, ale juz powoli do przodu. za tydzien wybieramy sie na krotki urlopik, juz sie nie moge doczekac... no moje maluszki maja juz ponad 2 miesiace.. ladnie przybieraja na wadze. W srode bylam na szczepieniu z nimi, a tak sie balam... no ale jakos przezylam to i maluchy tez.. chociaz nie obylo sie bez stanu podgaraczkowego u malej, placzu itp natomiast maly troszke lepiej zniosl...ale tez placz, marudny, nie chcial jesc i w nocy raczki itp..:tak:

reklama
Hess powiem szczerze ,ze byłam juz poddenerwowana ,ale uspokoiłas mnie [emoji10]
Olusia niech maluszki zdrowo rosna :) ale czas szybciutko leci juz ponad dwa miesiące maja szkraby ,ni sie obejrzysz a beda chodziły ;)

Olusia - to dobrze, że dzieciaczki zdrowo się mają, szczepienia to wyzwanie, ale bąble wytrwałe są :tak: Kurcze.....już 2 miesiące mają :szok:, ale ten czas leci!! Zdrówka i Tobie życzę :tak: A gdzie na urlop wyskakujecie?

ilka_a - nie martw się, będzie wszystko dobrze i jutro wrócisz z Kropkiem pod sercem. Masz zapoczątkować pozytywną falę czerwcową :-D

Ilka, Hess, dobrze mówi - jutro zaczynasz dobrą passę :) wrócisz w dwupaku i tak już pozostanie :)

OlaSzy, gdzie w Poz robiłas badania na wirusy rózne?

Enni, jak się masz?:p)

Jutro trzymamy kciuki za udany transfer ilka_a :tak:

Kalendarz

CZERWIEC

02 - ilka_a - udany transfer

06 - DW87 - zadrapanie endometrium
08 - Hess - powtórny posiew, przygotowanie do crio
11 - niebajka - przygotowanie do crio
11 - KasiaMakaronik - podglądanie endometrium
16 - KasiaMakaronik - criotransfer
25 - Madziulka Rz - spotkanie z maluszkiem

Hess - criotransfer
Niebajka - criotransfer

Ostatnia edycja:
cześć ja dopiero teraz niestety po ciężkim dniu w końcu usiadłam z ulgą bo dziś jeszcze miałam 2 zmianę ale przeżyłam:rofl2: :laugh2:
mogę wam zdać spokojnie relacje z wizyty także sprawy się mają dobrze bo dziś się dowiedziałam że mam jeszcze dołączone do depozytu zarodki bardzo dobrej jakości wszystkie 3 są klasy 4 także się nie spodziewaliśmy tak miłej wiadomości bo to były słabe zarodki nawet nie dawali im szans przeżycia:happy: to mi dało znów siły :tak: poza tym jest wszystko ok od dziś estrofem 2 razy dziennie następna wizyta 11 transfer 16
ilka cała moc jutro z Tobą
Olusia ale bąble rosną:-D czas leci nieubłaganie pozdrawiam:-)

reklama
Do góry