reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Nie robilam bety, bo chcialam poczekac do 8dpt czyli do jutra... weryfikacje z kliniki mam dopiero w 10dpt (w piatek). Balam sie robic wcziraj bete, chociaż teoretycznie moglam, bo podali mi blastke. Mialam nadzieje ze dzieki lutinusowi (mimo tego, ze czulam ze jest niski) jednak bedzie wyzszy.. przy ostatnim transferze i lutce wartość wynisila niecale 16..

niebajka - ja się niestety nie znam na progesteronie. Ale myślę, że szanse są. Dołóż może sobie tego lutinusa. Ja luteiny biorę łącznie 800mg/dziennie. A Ty ile bierzesz Lutinusa?

niebajka - może dołóż sobie na własną rękę. Ja biorę dowcipną 3 x 2 tabl. (po 100 mg) i 3 x 4 tabl. (po 50 mg) podjęzykowej.

Lekarz mi ostatnio powiedział, że setka Lutinusa to 200 mg Luteiny. Więc w sumie bierzesz tyle samo dowcipnie, tylko może pod język dołóż jak ja mam.

Hess, naprawde jest taki smieszny przelicznik? Dorzuce sobie w takim razie jeszcze lutki. Nie mam podjezykowej, ale dopcham do lutinusa:p

Dziekuje Wam bardzo.
Nerwy zaczynaja mnie zjadac.

niebajka - no tak mi ostatnio lekarz mówił. Nawet pytał się czy chcę Lutinus czy Luteinę, ale, że wiedziałam, że Lutinus drogi, a mnie Lutka nie uczula to wybrałam ją. I wtedy właśnie powiedział o tym przeliczniku. No to chyba wie co mówi :D Kochana, będzie dobrze. Nie martw się, już jutro beta i będzie wiadomo :)

Dziękuję Hess!
Mnie lutka tez nie uczula, ale dr wypisal lutinus bez zadnych dyskusji:p na szczęście wiedziałam z forum ze to cholerstwo drogie, wiec nie dostalam zawalu w aptece:p

reklama
Do góry