KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam,
Dziewczyny ja po tylu latach starań uważam, że poród to jest pikuś w porównaniu do samego poczęcia dziecka
uwierzcie mi, ja panikara, mająca wszelakie dolegliwości ciążowe, urodziłam siłami natury 3 dni przed terminem, całkiem szybko, bez problemów i po wszystkim byłam w ciężkim szoku, że to JUŻ bo nie było tak źle:-) także spoko dacie radę:-):-) ja mam bardzo bolące miesiączki i ból porodowy jest porównywalny do tego z tym, że jest regularny, trzyma kilka minut i nie da rady wziąć No spy i przespać sprawę, trzeba się troszkę namęczyć, ale efekt końcowy jest niezapomniany, a jakie endorfiny to masakara - w życiu nie byłam na takim "haju" jak po urodzeniu Antka

OlaSzy w ciąży pokręcone sny to norma, także musisz się przyzwyczaić;-)
Niebajka oby progesteron był dobry bo Kropek go bardzo potrzebuje, ale w razie czego pewnie zwiększą Ci leki:-)
Hess lekkie ćmienia to raczej dobry objaw, chyba gorzej jak mocno boli (mnie bolało i jak widać:-(), ale pewnie nie ma z tym reguły, także nie ma co sie doszukiwać objawów - będzie dobrze:-)
Anika, Kwiatuszeq powodzenia
u mnie w pracy taka masakra, że jak tak dalej pójdzie to albo tam zginę, albo się zwolnie
normalnie odliczam dni do wizyty i jak tylko zapadną jakieś decyzje nie będę wahała się, żeby wziać L4 - raczej spokój w trakcie stymulacji mi nie grozi
pozdrawiam
Dziewczyny ja po tylu latach starań uważam, że poród to jest pikuś w porównaniu do samego poczęcia dziecka

OlaSzy w ciąży pokręcone sny to norma, także musisz się przyzwyczaić;-)
Niebajka oby progesteron był dobry bo Kropek go bardzo potrzebuje, ale w razie czego pewnie zwiększą Ci leki:-)
Hess lekkie ćmienia to raczej dobry objaw, chyba gorzej jak mocno boli (mnie bolało i jak widać:-(), ale pewnie nie ma z tym reguły, także nie ma co sie doszukiwać objawów - będzie dobrze:-)
Anika, Kwiatuszeq powodzenia

u mnie w pracy taka masakra, że jak tak dalej pójdzie to albo tam zginę, albo się zwolnie