reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej dziewczyny,

enni - cały czas trzymam kciuki, żeby było ok, dobrze, że jesteś już pod fachową opieka. Będzie dobrze!!

KasiaMakaronik - opaliłam się, ale nie na murzynka, starałam się nie zjarac, ale plecy i tak mam jak u raczka.

Trochę zajęta jestem, ale dziś wrzucę Kalendarz. Więc piszcie kogo dopisać lub przepisać.

Miłego dnia :)

Hess,witaj:-)
Enni,jakieś nowe wieści dzisiaj? Mam nadzieję, że dziś już nie krwawisz? Jesteś na Polnej?

A ja Was wszystkie pozdrawiam z Warmii i przecudnego moejsca,w którym się znalazłam... Ach:-)

Anika tak jestem na polnej :)
Dzisiaj wzięli mnie na badanie i wreszcie znaleźli krwiaka! Ma 2,5 cm na 1,7 cm.W końcu...tyle nerwów, prof. powiedział że nie wyglada to źle :) także dostaję jeszcze relanium i dużo odpoczywania

Ostatnia edycja:
enni no w końcu wiadomo od czego, trzymam kciuki za was żeby krwiak się szybko wchłonął pozdrowionka:tak:
anika a Ty w jaką miejscowość uderzyłaś :-D , ja mieszam niedaleko Iławy
Hess za 2 dni plecy zbrązowieją
niebajka a Ty jak tam się czujesz jakieś małe oznaki

Enni,cieszę się,zw trafiłaś w dobre miejsce. Tam są naprawdę dobrzy lekarze i wierzę,zw Ci pomogą:-)
Kasia,my tylko przejazdem na jedn noc do Karczemki trafiliśmy :-) zachwycona jestem!!!

Ostatnia edycja:
Enni - potrzebujesz czegoś do szpitala? Bo mogę Ci coś podrzucić za godzinę / dwie. Może coś do jedzenia, bo wiem jak na Polnej karmią ;)

reklama
Kasik dokładnie tak jak piszesz, dobrze że w końcu wiem co jest :)

OlaSzy dziękuję :) bardzo mi miło że pomyslalas o mnie :) mam wszystko, także niczego nie potrzebuję, a co do jedzenia na polnej to jestem zachwycona hehe,nie ma porównania z naszym ostrowski :)

Do góry