reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

DW kochana strasznie mi przykro :( 8 transferów to na prawdę dużo :(

Niebajka super ze maluszek pięknie się rozwija :)

A ja kobietki byłam dzisiaj u lekarza i znowu wyszłam z płaczem, diagnoza ciąża zagrożona z powodu oklejania się łożyska, także nie wiem czy donosze maluszki które są zdrowe ale niestety mamy organizm szwankuje. :(

reklama
Enni jasny gwint, niedobrze ale skoro znasz zagrozenie to latwiej Ci zapobiec nieszczesciu. Musisz sie mega oszczedzac, nie mowil lekarz, ze powinnas lezec? Ktory to tc? Na tel nie widze sygnatur.

DW brak slow tak bardzo mi przykro. A to byly transfery z ilu punkcji? Grzebalas w genetyce i immunologii?

Kasik dzisiaj mam 15tc i 6 dzień, tak mam się oszczędzać, nic innego mi nie pozostało. Czy łożysko może się przykleić? Nawet nie chce czytać nic na necie bo pierwsze info jakie poczytałam to mi się aż słabo zrobiło,także nawet nie czytam nic na ten temat

Dziewczyny, nie wiem co robić? Brak mi słów, pomysłów, sił...
Komórki NK w porządku, homocysteina i te białka super. Kariotypy w porządku, genetyka ok? Ehhh, żyć mi się odechciewa :-( Może nam po prostu nie jest pisane być rodzicami? :'(

Enni, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i twoje maleństwa! Wierzę, że po tak długiej walce, cierpieniu po prostu musi być już u was dobrze!

enni - kurcze, biedulko, ciągle coś.....Kochana nie pozostaje nic innego jak leżeć i totalnie się oszczędzać. Mojej koleżance odklejało się łożysko, ale ona miała pojedynczą ciążę. Nie mniej jednak od tej diagnozy musiała leżeć do końca ciąży, łożysko chyba się nie przyklei, ale pewna nie jestem, jej chba się nie przykleiło. Ale mimo tego wszystkiego urodziła zdrowego chłopca, naturalnie :) Bartek ma teraz 3,5 roku :).
Także bądź dobrej myśli!!!

DW87 - a badałaś myco i ureo plasmę razem z M.?

Odpoczywamy aż do przyszłego wtorku :tak:

Kalendarz

LIPIEC

28 - anika11 - wizyta przed stymulacją
28 - KasiaMakaronik - wizyta u lekarza prowadzącego

SIERPIEŃ

14 - Madziulka Rz - kolejne spotkanie na usg
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA

Dw, :(( bardzo mi przykro. Taka miałam nadzieję,że Ci sie udalo. Dziewczyny wiele Ci tu radza, widzę,ze jesteś po wielu badaniach i pewnie wielu lekarzy Cię konsultowało, ale może inny będzie miał na Ciebie nowy plan? Masz jakieś mrozaczki?

reklama
Anika mam jeszcze 2 mrozaczki. Ale nie wiem, kiedy wrócić po następnego? Jedno jest pewne, to była moja ostatnia stymulacja - nie mam siły i kasy by ewentualnie od nowa zaczynać :-( Tym bardziej, że już tyle transferów było.

Kasik36, to był transfer z 5 punkcji.

Hess a co to są za badania?

Może powinnam już dawno zmienić klinikę? Choć w tej jestem dobrze traktowana. Ale mam wrażenie, że mój dr też załamał ręce i już nawet nie proponuje nam jakiś badań.

Do góry