reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
anika11 - u Ciebie tez dobre wieści?

A do mnie póki co drugi raz nie zadzwonili z kliniki, sama dzwoniłam, ale na infolinii nic nie wiedzieli. Ech..... dlaczego wczoraj nie zdążyłam odebrać telefonu od nich...... Grrrr! Może mają już kasę i można się zapisywać....

Kasia, super wieści! Nie pozostaje nic innego, jak dalszej zdrowej symbiozy z Kropkiem;)
Hess, chyba przeoczyłem info,ze wczoraj dzwonili! Pewnie mieli dobre info!
Ja od dziś gonapwptyl, a 11.08 wizyta i stymulacja właściwa. Długi ten mój protokół, ale co robic;)

KasiuM mega! Bardzo sie ciesze, ze u Was wszystko w porzadku:) Nie moglobyc inaczej:D

Hess, cholera nooo! Moze znowu wieczorem beda dzwonic:)) Trzymam kciuki za pozytywne wiesci:)

Aniko, długi czy nie, przeleci Ci w mgnieniu oka:) mozesz Hess wypytac o zastrzyki. Przyjela ich troche;)

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny
Hess na pewno jeszcze zadzwonią z dobrą wiadomością:tak:trzymam kciuki
Anika długi zleci całkiem szybko fajnie że już zaczynasz :happy::tak:
niebajka 30 Twoja wizyta Twój kropek pewnie też już ładnie podrósł:tak::-)

Kasiu mam nadzieje, ze maluch rosnie, bo dalej mam temperature i martwie się o niego:(
W kazdym razie wiesci z Twojej wizyty nastrajaja mnie pozytywnie:)

reklama
Do góry