reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mój mi zmienia suwaczek bo chciałam żeby pokazywało tydzień ciąży a od ostatniego okresu to 8 tydzień i 4 dzień ,ale lekarz liczy to jako 9 zgadza się czy żle robię jak co to mi podpowiedz
Hess super wiadomość

Ostatnia edycja:
Kasiu ja sie tylko podsmiechiwalam, ze podpis jest 15mm a Twoj dzieciaczek ma juz 22:) tak naprawde to sie nie znam:p
I tez bym swoj ustawila tak samo, jak Ty:p

Ale generalnie to 8t 4d oznacza ze 8 tygodni jest skonczonych i leci Ci czwarty dzien 9 tygodnia :)
Zasuwa ten czas jak glupi, co?

Ostatnia edycja:
Hess pamiętam, że nasze parametry są bardzo podobne do siebie - wysokie AMH, tarczyca, PCOS. W moim przypadku krótki protokół dał 25 komórek, gdyby u Ciebie była chociaż połowa zapłodniona (bo przecież teraz nie ma limitu! :-)) to daje Ci duże szanse:-)
Kurcze, cieszę się jak cholera, bo do trzech razy sztuka! W dodatku wizytę masz w moją i Tomka rocznicę oraz urodziny mojej chrześnicy (która nota bene była poczęta metodą in vitro w Warszawie - nOvum) więc wiem, że ten dzień przyniesie Ci duuuużo szczęścia!

no to pierwszy gonapeptyl za mną. igły bardziej tepe niż przy puregonie: / jak sobie podawalayscie tez zastrzyk? igła pod kątem czy pionowo?

Aniko z tego co widziałam to gonapeptyl/orgalutran/ovitrelle sa wszystkie w takich samych ampulkostrzykawkach i niestety maja tempe igły :/

Kasia, ale masz fajnie:))

Aniko, Hess bedzie dreamteam jak nic:)

reklama
Co dziewczyna to zaraz będzie teoria;) ja zawsze robilam pod katem 45 coby faktycznie bylo "podskornie", a nie gdzieś glebiej. Niby igły malutkie, ale tak mnie w szkole uczyli, w szpitalu po operacji tez tak kluli i tak tez sama sobie robilam:)

Do góry