reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Po pierwszym miesiącu zrób kompletne badania krwi - morfologia, żelazo, cukier i takie tam bajery, żeby zobaczyć czy jednak nie jest to za mała dawka. W moim przypadku spokojnie jedna tabletka co drugi dzień (czasami nawet co trzeci jak się zapomnę) w zupełności wystarcza, ale każda z nas ma inne predyspozycje.
Pamiętaj też, żeby uzupełniać żelazo - czerwone mięso, karkówki, steki - najlepiej popijać sokiem z czarnej porzeczki albo pomarańczy, bo żelazo lepiej się wchłania. Tak to korzystaj z pory roku i jedz dużo naturalnych składników, tylko dobrze je myj przed jedzeniem (niektóre owoce to zalewam wrzątkiem zamiast umyć pod bieżącą wodą), ale to moja nerwica natręctw. Nawet będąc w restauracji czy na obiedzie przemywam ręce żelem dezynfekującym, bo umycie rąk pod wodą to dla mnie za mało w takich miejscach:confused2:

reklama
Jestem!

Dzidziol sobie jest. Serducho puka:) I calkiem spory ten Bąbel crl 2,52 i 2,65. Ale ja uznaje ten mniejszy pomiar, i wychodzi 9t1d :| a ja w blogiej nieświadomości zylam, ze jeszcze 9 nie skończyłam; )
Chyba podmienili nam zarodki, bo my, to raczej tacy karlowaci ..:p
:)
Musze sie umówic na prenatalne.
A na nast wizyta za miesiąc; ) pozniej ogarne kiedy to dokladnie wypada.

Hej dziewczyny, ale mnie tu dawno nie było ale wracam do walki. Miałam taki młyn w pracy ze hoho...

Niebajka -gratuluję

reklama
Do góry