reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Madzia, zaczynają mnie dopadać problemy ciężarnej.. a tak się cieszyłam, że poza wizytami w szpitalu nie mam na co narzekać:-D
Zaczął się ból kręgosłupa, skurcze w nogach (które skutecznie budzą mnie po średnio przespanej nocy) i ucisk na pęcherz. W nocy nie mogę znaleźć sobie miejsca, bo tak to mnie dusi, tak to ucho uciska od spania na jednym boku, tutaj czuje parcie na pęcherz, albo ciśnie mnie w brzuch. Zasypiam chyba wtedy, gdy osiągam punkt krytyczny, a rano budzę się cała obolała:-) ale, dam radę, już z górki..
A Ty jak dajesz radę?

jutro trzymamy kciuki za podgląd Madziulki ;)

WRZESIEŃ

23 - madziulka - podgląd
25 - madziulka - punkcja 
28 - OlaSzy - kontrola u lekarza prowadzacego
29 - anika11 - criotransfer 

PAŹDZIERNIK

1 - Niebajka - spotkanie z Bąblem <3
14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe
- DW - crio!

Madziulka trzymamy ;-)

Ola Szy ale jakże cieszą te wszystkie dolegliwości , mój mąż się zawsze śmieje ze mnie ,że cieszą mnie kopniaki od małego ;-) wszystko cieszy , pomału strach mnie dopada ;-) 8 miesiąc , a dopiero był 2 , 3 ....

Anika wpisz mnie na 12 października kontrola u doktorka ;-)

No cieszą, cieszą ;)
Czas leci jak szalony. Pamiętam pierwsze tygodnie, gdzie z niecierpliwością oczekiwałam kolejnego poniedziałku, aby pochwalić się starszą ciążą, czytałam w sieci co się dzieje z maluszkiem, a teraz? phi :-D stan jak stan. Tylko wizja zbliżającego się porodu działa paraliżująco:eek:

KasiaMakaronik weszłam zobaczyć co u Ciebie i widzę same dobre wieści, cieszę się bardzo z Twojego szczęścia :tak: Pracujesz czy jesteś na L4? Już niedługo poczujesz ruchy maleństwa, ach cudne uczucie. Uprzedzając pytanie u mnie i Juniora wszystko ok, mały a właściwie duży ;-) ma już prawie 6 miesięcy i waży ponad 8 kg więc jest co dźwigać :tak::-):tak:

Pozdrawiam wszystkie, które jeszcze mnie pamiętają i kibicuję wszystkim :-)

reklama
Madziulka przede wszystkim kciuki za Twoją wizytę:tak:
Olaszy dzięki ja już się nie mogę doczekać kiedy zacznie kopać z tym tyciem pewnie się nie obędzie już teraz ważę 67 przed stymulacją prawie 60 przy wzroście 164:zawstydzona/y:
niebajka Wasze maleństwo na pewno rośnie podobnie do naszego także nie martw się na pewno wszystko jest dobrze zobaczymy jakie będzie duże za tydzień:-D :tak: moja wizyta jest teraz 19 pażdziernika więc Anika proszę o wpis;-)
Kasik tak sobie jadłam dziś śniadanie i myślałam o was już tak długo się nie odzywałaś pewnie dużo pracy masz no i przede wszystkim Junior no spore kilogramy masz do dżwigania:-);-) ja jestem na zwolnieniu ,chociaż moja ciąża jest bezobjawowa od początku nie chciałam ryzykować praca nie zając nie ucieknie:-D mam umowę na stałe wiem że z 3 miesięcznym wypowiedzeniem ,ale gdzie znajdzie drugiego tak przyuczonego pracownika :tak:
Madziulka RZ jak tam Tobie czas leci szybko bo patrze że nie wile tygodni już zostało

Ostatnia edycja:
Do góry