reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Madziula, teraz kolej na Ciebie :)

Hess, odnalazłam się po powrocie? Pewnie nie było łatwo po tak długim urlopie, co?
Twój kalendarz przyniósł mi szczęście, a teraz musi wrócić do właścicielki ;)

Anika, gratuluję mamusiu :-) Teraz czekamy na betke Madziuli:-)
A jak się czujesz Anika? Coś Ci podpowiadalo, że się udało? Wiesz, pytałam u mnie w klinice, czy crio będą normalnie robić w listopadzie, pani z rejestracji mówiła, że nic nie słyszała żeby nie robili crio w listopadzie? Ona nic nie wiem? To ja już też nie wiem? ;-) Czekam na @ i umowie się na wizytę, zobaczę co dr powie?

DW, zdziwiona jestem, ze w Twojej klinice nic nie wiedzą o listopadzie. a Ty jesteś w rządówce, tak? na innym forum kilka dziewczyn potwierdziło tę informację. jakby nie było, trzymam kciuki, by było dobrze:) długo jeszcze na @ musisz czekac?

a co do Twojego pytania, czy coś mi podpowiadało, ze się udało, to odpowiem, ze absolutnie nic. raz mnie bolał brzuch, innym razem wcale, biust nie drgnął nawet o pół rozmiaru, żadnej tkliwości czy coś. i zadnego plamienia implantacyjnego. absolutnie nic. bezobjawowo :)

Anika, no właśnie też jestem zdziwiona, że nic nie wie babka z rejestracji? To lekarz by wiedział a ona taka niepoinformowana? Hmmm już sama nie wiem? Obawiam się, że zacznę brac estrofem, faszerowac się, pojadę do dr i wtedy się dowiem, że crio nie tym razem? I wtedy się wkurze ;-)
Myślę, że w tym tygodniu powinnam dostać @ ale u mnie to różnie bywa ;-)
Muszę zapamiętać Twoje objawy, ja sobie moje po transferach zapisuję a później porównuje ;-) Taki mój bzik ;-)

Dziś trzymamy kciuki za piękną betę Madziulki 

PAŹDZIERNIK

11 -Madziulka_87- beta!!
12 - madziulka_rz- kontrola u lekarza
13 - niebajka - II prenatalne
14 - Hess - konsultacje w innej klinice
17 - Anika - wizyta pecherzykowa
19 - KasiaMakaronik - spotkanie z Maluchem
28 - KasiaMakarnik - połówkowe

DW - crio!!

reklama
Do góry