reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hejka
Gizas cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości życzę ;-):tak:
Genna dr W wspominał, że w invimed w Gdyni mają braki, w invicta ponoć też aż takich tłumów nie ma. Ponoć najbardziej oblężona jest Gameta. Do invimed nie poszłabym bo jest tam jedna baba, która na początku bagatelizowała moje problemy i odsyłała mnie z kwitkiem, nawet nie zaleciła zbadania podstawowych hormonów a ja mam podwyższoną prolaktynę :crazy:

Witaj Konmar!!!!

Moja akcja o pseudonimie 'poradnia immunologiczna' zakończona klęską :confused2: Okazuje się, że na całe pomorskie są tylko dwie poradnie - jedna, tam gdzie chodzi Lawendowy (czas oczekiwania 2,5 mies z tego co mówiła Lawendowy, bo ja nawet nie dodzwoniłam się tam - albo zajęte było, albo nikt nie odbierał), druga jest tylko dla dzieci. I weź tu się lecz :wściekła/y: No nic, spróbuje pozyskać kasę z ubezpieczenia za skręcenie kostki :sorry:

keki za szybko zrobilas a jedyna osoba ktorej powinnas sluchac jest twoj lekarz

W pierwszej kolejności słucham siebie, bo uważam, że to ja decyduję o moim życiu. To nie była decyzja życia i śmierci, więc zrobiłam po swojemu. To ja znam swój organizm najlepiej i chciałam potwierdzić przypuszczenia. Problem bym miała, gdyby teraz beta wyszła, a po kilku dniach spadła. A przy ujemnej teraz mogę mieć co najwyżej miłą niespodziankę za kilka dni. Nie odstawiłam leków, czekam na @ do piątku. W razie jej braku badanie powtarzam w przewidzianym przez lekarzy terminie. Ale wiem, że nie będzie takiej potrzeby.

Esiek bardzo fajnie że pęchole ładnie rosną. Czemu ta stymulacja niszczy endo? :eek: u mnie przy stymulacji zawsze było ładne. Też mam DOŚĆ już tego wszystkiego... jednak z drugiej strony teraz zapaliłam się na badania immunologiczne, no ale póki co to zapał "statyczny" bo nie biegam jeszcze nigdzie. Chyba same nie wiemy ile w nas siły na to wszystko ;-)

Kasik jak najbardziej można, problem w tym, że czas oczekiwania na immunologa to 2,5 mies... ale jeszcze będę próbowała tam dzwonić... jak jest jedyna placówka na całe pomorskie to wszyscy tam walą drzwiami i oknami (powiat gdański, kartuski, kwidzyński, lęborski, malborski itd...)

Pozostają wizyty prywatne :(

Ps. Kasik chciałam znaleźć na stronie NFZ gdzie Ty mogłabyś pójść do immunologa na NFZ ale strona nfz-olsztyn jest jakaś trudna do rozgryzienia. Na nfz-gdańsk pod "gdzie się leczyć" znalazłam do ściągnięcia dokument w exceli tam łatwo wyszukać poradnię, a tu musiałabym podać więcej danych bo włącza się
Wyszukiwarka świadczeń medycznych
:baffled: http://www.nfz-olsztyn.pl/wyszukiwarka/

Ostatnia edycja:
Keki ale jak nie odstawiasz lekow to @ nie przyjdzie, tak zazwyczaj jest, chociaz są dziewczyny ktore dostają @ podczas brania lekow.
Konmar witaj
kasik, smerfeta zapraszam do Bydgoszczy :) na wizytę czeka sie 2 tygodnie :) hihihihihi

reklama
Do góry