reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Heiza superowo hihi :-D. Po suwaczku widze ze to Twoje 2 podejscie, a mozesz mi napisac ile mialas przerwy miedzy in vitro 2 pelne cykle czy 3??
Kasik kurcze juz nie moge sie doczekac Twojego wyniku, cos czuje ze bedzie OK :-) . Teraz sie relaksujesz u kosmetyczki, a tak propo ja tez jestem kosmetyczka :-)

Montana miałam jeden pełen cykl a 20 dnia następnego zaczęłam brać estroferm . Potem jednak miałam estradiol za wysoki dostałam cetotride czy jakoś tak i 5 dnia cyklu zaczęłam stymulacje czyli na to wychodzi że zaczęłam w trzecim cyklu stymulację.

Kasik kurcze juz nie moge sie doczekac Twojego wyniku, cos czuje ze bedzie OK :-) . Teraz sie relaksujesz u kosmetyczki, a tak propo ja tez jestem kosmetyczka :-)[/QUOTE]

Szkoda że z tak daleka bo też by mi się kosmetyczka przydała :-)

reklama
Heiza gratuluję!!! :-):-):-)
Kasik będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki, będzie mamusia z ładnymi pazurkami, zobaczysz :-D

montana8 z tego co wiem podać zarodki mogą w 2,3 lub 5 dobie ale mrożą tylko w 5 czyli stadium blastocysty. Przynajmniej u mnie tak było i nie mogłam w tej kwestii podjąć żadnej innej decyzji.

Dopisuję się :tak:
Luty:
25.02.2014. Kasik36 II weryfikacja
25.02.2014. Heiza II weryfikacja

27.02.2014 KasiaMakaronik II weryfikacja
27.02.2014. Danii III weryfikacja
28.02.2014 Montana8 wizyta , ustalenie dalszego planu działania
28.02.2014 anuszka zapodanie Puregon'u
Marzec:
01.03.2014. Kasik36 III weryfikacja
01.03.2014. Heiza III weryfikacja
03.03.2014 KasiaMakaronik III weryfikacja
03,03,2014 basia-krk stymulacja start :)
03.03.2014. _Infinity_ wysoka beta + wizyta
04.03.2014. Smerfeta wysoka beta + wizyta
04.03.2014. AniaM wysoka beta
04.03.2014 anuszkawizyta kontrolna-usg
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?v

Ostatnia edycja:
Do góry