reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

kasik36 ta teoria z dziewczynką mi się podobna bo bardzo o niej zawsze marzyłam :tak: powiem Ci że gdyby nie fakt że u mnie w pracy właśnie rozwiązali mój zespół (dowiedziałam się o tym dzień przed transferem :baffled:) i nie wiem co ze mną będzie to bym na pewno zrobiła przerwę a tak stwierdziłam że jeżeli medycznie nie jest ona potrzebna (na USG wszytko OK) to spróbuję - przed kolejną stymulacją na pewno będzie tak czy siak przerwa bo trzeba zrobić badania, pewnie zaczekać na miejsce więc wtedy będą odpoczywać, co zrobić ... pozbieram się za kilka dni i wtedy pewnie będę się cieszyć że kolejny raz tak blisko ...

reklama
To u mnie już wszystko jasne, ja mam 1 kreskę, ale jutro dla formalności beta i wizyta więc zapytam o podrażnienia, a może powinnam zrobić wymaz? Może mam jakieś bakterie... Zobaczymy. Najgorzej że nie ma mojego dr i nie wiem jak i kiedy mogę umówić się na crio[/QUOTE]
Smerfeta mi też testy nie wychodzą patrząc na mój wynik bety to powinien coś , pierwszy zrobiłam 9dpt i była druga bladziutka a wczorajszy 11 dpt pokazał jedną:confused:

Infinity ważne, żeby w każdej sytuacji widzieć pozytywy, to trzyma naszą psychikę w pionie a jak wiadomo psychika w naszych poczynaniach jest bardzo ważna, często ważniejsza od procedur :tak::-):tak:

Infinity kurna :-( nie tak miało być. Bardzo mi przykro :-( po Twoich wieściach to już w ogóle chce mi się ryczeć...

Kasik na tyle nie wierzę w sukces że nawet użyłam dziś maść z antybiotykiem Tribiotic i przynajmniej mogę usiedzieć w pracy :-/ Najważniejsze że mam jeszcze jednego malucha i dlatego tak nie rozpaczam :-) A jeśli z nim się nie uda to chce zrobić półroczną przerwę.... z resztą po tym co podała Infinity to i tak musiałabym czekać z pół roku

A właśnie jeszcze mam pytanie - Gameta jeszcze w starym miejscu?

Ania M gratulacje doczekałaś się :) :)))))))))))))))))))))
Infinity tak strasznie mi przykro :/ , proszę nie rób przerwy przed crio to i tak nic nie zmieni!!!! a pamiętaj ze najlepsze są najsłabsze maluchy !!!!!!!!! 3mam nadal kciuki!!!!! ale generalnie to co napisałaś że nie może podejść kiedy chcesz do kolejnej stymulacji to jest denerwujące wrrrrr, coś czuję że się wkurzę jak za tydzień pojade na wizytę i będe żałowała ze wybrałam gamete:angry:

Smefertko daj spokój sikaniec !!!!!!!!!!!!!! ejjjj jest odgórny zakaz a na dodatek kasik do złego cie namówiła, pamiętaj ze ty nie miałaś podanego blastusia jak ania, ja wierze w twojego malucha, a na zimowisku czeka rodzeństwo :)

ja wróciłam do pracy po urlopie i oczywiście nic mi się nie chce :p
dziękuje dziewczynki za gratulacje i 3manie kciuków na zawodach oj było ciężko, połowa sukcesu to smarowanie nart a oczywiście pan w wypożyczalni chyba poślinił je tylko :angry::angry::angry: na 10 km ,4,5 było pod górke więc co ja krok do przodu to one w dół wrrrrr a z górki trzeba było się odpychać żeby zjechać M A S A K R A, no ale to moje pierwsze zawody :) medal jest udział był , teraz postanowiłąm się szykować do biegu na 5 km, w naszym środowisku są zawody Mistrzostw Polski i generalnie brakuje kobiet, mimo iż nie lubie biegac, to po tych 10 km na nartach biegowych stwierdzili że mogę smiało startować bo biega się łatwiej niż na nartach biegowych , tylko że start już 26 kwietnia , 8 marca mam wizyte więc się okaże czy wystartuje :) ojjj sportowiec się ze mnie robi hahahahahahahahahaha
buziaczki
i czekam na pozytywne wieści
kasai makaronik czekam
Heiza , poczekaj ze smutakmi do jutrzejszej bety, mam nadzieje ze jest wsio oki, pamiętaj ze sikaniec rzadko wychodzi jak jest beta poniżej 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy którejś z Was lekarz zlecał badania na toxoplasme, cytomegalie i różyczkę?
Chyba mam za dużo czasu, siedzę i myślę czy robić jakieś badania dodatkowe żeby jak najlepiej się przygotować...?
Chciałabym uniknąć sytuacji kiedy lekarz powie "dobrze by było jak by pani zrobiła jeszcze badanie na...." i zaś czekać.

Ostatnia edycja:
reklama
Magda ja miałam cytomegalie i toxo, ale sama wspomniałam pani immunolog, że nie miałam, a jestem po nieudanej próbie, co do różyczki to generalnie ja nie miałam ani różyczki, ani świnki, ani osby, odry i co tam jeszcze jest, mój organizm skutecznie broni się mimi iż daaaaawno temu jak siostra z przedszkola przyniosła ospę to moja mama się zaraziła a ja nic :/ może mój organizm się też właśnie broni przed przyjęciem zarodka, nie wiem, podpytam na kolejnej wizycie immunolog co ona o tym sądzi.

Do góry