Ania M gratulacje doczekałaś się

))))))))))))))))))))
Infinity tak strasznie mi przykro :/ , proszę nie rób przerwy przed crio to i tak nic nie zmieni!!!! a pamiętaj ze najlepsze są najsłabsze maluchy !!!!!!!!! 3mam nadal kciuki!!!!! ale generalnie to co napisałaś że nie może podejść kiedy chcesz do kolejnej stymulacji to jest denerwujące wrrrrr, coś czuję że się wkurzę jak za tydzień pojade na wizytę i będe żałowała ze wybrałam gamete
Smefertko daj spokój sikaniec !!!!!!!!!!!!!! ejjjj jest odgórny zakaz a na dodatek kasik do złego cie namówiła, pamiętaj ze ty nie miałaś podanego blastusia jak ania, ja wierze w twojego malucha, a na zimowisku czeka rodzeństwo
ja wróciłam do pracy po urlopie i oczywiście nic mi się nie chce
dziękuje dziewczynki za gratulacje i 3manie kciuków na zawodach oj było ciężko, połowa sukcesu to smarowanie nart a oczywiście pan w wypożyczalni chyba poślinił je tylko

na 10 km ,4,5 było pod górke więc co ja krok do przodu to one w dół wrrrrr a z górki trzeba było się odpychać żeby zjechać M A S A K R A, no ale to moje pierwsze zawody

medal jest udział był , teraz postanowiłąm się szykować do biegu na 5 km, w naszym środowisku są zawody Mistrzostw Polski i generalnie brakuje kobiet, mimo iż nie lubie biegac, to po tych 10 km na nartach biegowych stwierdzili że mogę smiało startować bo biega się łatwiej niż na nartach biegowych , tylko że start już 26 kwietnia , 8 marca mam wizyte więc się okaże czy wystartuje

ojjj sportowiec się ze mnie robi hahahahahahahahahaha
buziaczki
i czekam na pozytywne wieści
kasai makaronik czekam
Heiza , poczekaj ze smutakmi do jutrzejszej bety, mam nadzieje ze jest wsio oki, pamiętaj ze sikaniec rzadko wychodzi jak jest beta poniżej 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!