reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

AniaM Ty maiałaś 5-dniowy zarodek? Byłam pewnia, że 3-dniowy jak Smerfeta :confused:

Smerfeta oj Ty niegrzeczna dziewczynka jesteś ;-) Dobrze napisała genna, że ja do złego Cię namówiłam i teraz bardzo żałuję :-( Doskonale wiesz, że szanse jeszcze masz a ten sikaniec miał prawo jeszcze nie wyjść. Natychmiast wyrzuć maść z antybiotykiem!!! Kup sobie maść z Ziaji - Clotrimazolum, ona jest bez recepty i na pewno bezpieczna nawet w ciąży bo mi po naturalnych starankach polecił gin.

reklama
Infinity - tak mi przykro:no:. Myślałam, że u Ciebie będzie inaczej. Trzymaj się. Mi do crio kazali odczekać miesiąc, ale dlatego, że po stymulacji - chyba.
Smerfeta, już pisałam - poczekaj jeszcze na betę, nie załamuj się narazie:) Daj szansę maluszkowi i wierz w niego :)

Genna, mama nie pamięta czy miałam rożyczkę, ale raczej nie. Świnkę miałam razem z zapaleniem opon mózgowych to wiem bo pobytu w szpitalu nie zapomnę-trauma na całe życie hahaha :)
Dla świętego spokoju wybiorę się w sobotę na te badania już ceny sprawdziłam.
Zastanawiająca ta sprawa u Ciebie z obroną organizmu...ciekawe co Ci pani dr powie.

AniaM gapa ze mnie, przepraszam, przecież masz w sygnaturce, zasugerowałam się, że miałyście tego samego dnia transfer i dzisiaj obie robiłyście sikańca :sorry2:

Smerfeta w takim razie tym bardziej nie sugeruj się sikańcem skoro AniaM miała 5-dniowy zarodek a Ty 3 :tak:

Ania M gratulacje, a co do wizyty to u mnie dwie nastepne były niepłatne miałam je tydzień po tygodniu, najpierw na usg był pęcherzyk a za tydzień już zarodek, ale już nastepna czyli trzecia to płatna i wtedy było bijące serduszko, cudowne, zyczę Ci tego abyś szybciutko je usłyszała.

reklama
Do góry