reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ilka jednak dziewczyny na forum bardziej wspieraja niz nie kiedy rodzina czy maz a nawet przyjaciele...nikt nie zrozumie tego co my przechodzimy do poki sami tego nie doswiadcza....:happy:

Olusia wie doskonale ,ze sie staramy i wie rownież co przeszliśmy .Moim zdaniem chciała mi troszkę dokuczyc ,albo ja juz tak odbieram wszystko negatywnie :(

Heiza ja mam takie ustawienie w tablecie ,ze jak któraś napisze to odrazu dzwonek sie załącza ,ze przyszła wiadomosc i praktycznie nie wychodzę z forum hehe uzależnienie totalne ....Dzisiaj moj M stwierdził ze ,zeby nie to forum to nie musiałby internetu opłacać ( oczywiście żartował ) :D

dziewczyny mam straszny problem
sa pecherzyki 16-18mm dwa dni jeszcze zastrzyki, w czwartek podgladanko i na 99% w sb punkcja. dziwi mnie jedno mam gonal i menopur, wczesniej puregon i w sb mam dostac ovitrelle, nie dostane niczego zeby im niepopekaly pecherzyki? :( boje sie

ilka_a hmmm to skoro wie to na prawde nie rozumiem jej postepowania? w ogole taktu nie ma... ech brak slow... wiesz praca mnie nauczyla ze trzeba sie odzywac wtedy kiedy trzeba albo nawet kiedy nie trzeba...

basia-krk a nie dostalas cetrotide? on jest po to wlasnie by pecherzyki nie pekly i zeby dojrzaly jeszcze....

mam ok 11 pecholkow, wielkosc 14+16mm jeden 18mm
ale spztalam powiedyieli ze jeszze dostne TYLKO ovitrelle! czyli nic na niepekanie!
a po ovitrelle jest owu! ja nie czaje i sie boje ze mi spierdziela

reklama
basia-krk ja robilam rano... tzn ok 10... rano podawalam sobie lek gonal a potem robilam przerwe i podawalam cetrotide.... tak po ovitrelle bedzie owu... u mnie bylo tak mialam wziasc zastrzyk w niedziele wieczorem ok 20 a we wtorek rano mialam punkcje...

Do góry