reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
ewelinka
tak mi przykro
:no2:
Mam nadzieję że w końcu nam się uda , kiedyś musi ;-)
pewnie że MUSI !!! nie można myśleć inaczej!!!
to twoje pierwsze podejście jak piszesz więc się nie smutaj, uda się ... i będziemy mamuśkami !!!
mnie też takie informacje dołują, z wpadki ... pffff
szkoda że nie może być na twoim miejscu, pewnie inaczej by do tego podchodziła

ja też chcę dwa, będe musiała pogadać z dr-ką moją
Heiza dałabys radę ...
moja babunia sama bez męża dała radę z moja mamuśka i jej sis bliźniaczką ... wiem to były inne czasy ale jednak też ciężkie ...

danii
dzięki tobie zaczęłam czytać ulotkę, w necie i dzwonić do kliniki a potem dorwałam moja pania dr i wiece co, mogę go (pregnyl) wziąć jednak podskórnie ... dr mi powiedziała, że jeżeli mam problem z podaniem domięśniowo to pewnie że mogę ...
juje od razu człowiekowi lepiej na serduhu
ale co się nasiedziałam w przychodni to moje ... chciałam żeby mi przepisali skierowanie tzn zlecenie na zastrzyk żeby było na NFZ żeby "łatwiej" mi było np na IP lub w tej nocnej pomocy przedlekarskiej

basia-krk
ja brałam lek na to żeby mi nie popękały od 7 ds (cetrotide) i do jutra mam go brać a dziś o 22:30 ostastni zastrzyk (pregnyl)
może taki mają sposób poprostu na ciebie
mi kasik i smerfeta też mówiły że jakos dziwnie jestem stymulowana

Ostatnia edycja:
Spokojnie lekarze chyba wiedzą co robią , nie denerwuj się , widocznie nie miałaś wskazań ja miałam pecheżyki bardzo duże po 20 pare i do tego było ich po 8-7 na stronę .

reklama
Do góry