reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Pobrano mi 4 komórki.
Mieli utrudniony dostęp do jajnika bo się schował dlatego tylko tyle.
Pani dr też miała nadzieję na więcej ale nie jest źle.
Waneska?
Idę spać. Miłego dnia.

reklama
ema niestety dni od transferu do bety ciągną się niemiłosiernie. Miałaś podany 5-dniowy zarodek? Jeżeli tak nie ma sensu robić wcześniej bety jak 7-8 dpt więc musisz uzbroić się w cierpliwość :tak:

Anuszka czyli pobrali Ci tylko z jednego jajnika? Kciukasy, żeby wszystkie się zapłodniły i ładnie rozwijały :-)

Czekamy na wieści od Wanesski

Ostatnia edycja:
no właśnie kasik 5 dniowy... 7 i 8 dpt wypadają sobota i niedziela - u mnie nie dam rady zrobić bety, a jak doktorek mówił o 10 dniu to już w ten poniedziałek się wstrzymam jakoś ...jak już dotrwam do niego:)
anuszka...oby się ładnie zapłodniły komóreczki:)

Pobrali z obu ale z jednego jakoś z boku brali żeby nie za dużo przebić tych naczyń krwionośnych.wzięli z obu po dwa, a w tym pechowym 4 były :-(
Beta 27.03
To będzie 12 dpt

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik no to beta rośnie dalej a kiedy wizyta i który to dpt i mam nadzieję ze nie pójdziesz do tego doktora który kazał ci te leki odstawić.

KasiaMakaronik ja już zgłupiałam całkiem :confused: Niby beta rośnie ale stanowczo za mało. Jak na 22 dpt 5-dniowego zarodka powinna być dużo większa. Przyrost też jest za mały pomiędzy wynikami. Nie znam się dokładnie ale porównuję do wyników innych dziewczyn. Gdyby różnica była niewielka to nie pisałabym tego. Nie chciałabym Cię martwić ale nie chcę też mydlić oczu bo przecież nie o to chodzi ale nie wygląda to zbyt optymistycznie :-(W poniedziałek beta będzie już na pewno ponad 1000 więc profesor powinien zobaczyć o co kaman. Na innym forum znalazłam podobne wyniki jak Twoje i niestety była to ciąża pozamaciczna :-(Trzymaj się kochana i pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia :-)

reklama
rośnie tylko nie wiadomo jak to się skończy bo profesor mi dał 10% szans na tą ciąże ,ale się nie poddam
transfer miałam 19 lutego ,5 dniowego zarodka tak więc słabo to wygląda
Do Zielińskiego to już nie pójdę
teraz w poniedziałek mam wizytę u Stencla w Gdańsku

Do góry