reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Basia
Dobry wynik
:-D

Heiza
Mi też dysk się wysuwa,znam ten ból :-\

Waneska
Napewno coś nam się tam zapłodni! 3mam &&&
A kiedy transfer? Bo ja w sobotę.
Mój mąż też próbował wesoło mnie zabawiac ale mnie to jeszcze bardziej denerwowało.
A ze mną leżała laska która miała transfer pod narkoza bo ma tak złożoną anatomie że za pierwszym razem strasznie się lekarz i ona męczyli.

MARZEC:

15.03.2014 basia-krk punkcja 8:30
15.03.2014 anuszka transfer 12:15
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
17.03.2014 KasiaMakaronik wizyta
18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
18.03.2014 kasik36 wizyty kontrolne i ustalenie dalszego planu działania (genetyk i gin)
18.03.2014 ilka_a wizyta przed crio
19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania

Anuszka a Ty nie miałaś punkcji pod narkozą? :szok: widziałaś wszystko co robią? I czy wcześniej lekarz nie widział na usg, że masz tak a nie inaczej położony jajnik? Teraz najważniejsze by jajca ładnie się zapłodniły

Anuszka, Waneska kciuki za seksik na szkiełku
Heiza współczuje kręgosłupa :baffled:

Kasik ja się nie gniewam sama mam niedobre przeczucia skoro to tak dziwnie rośnie ,wolałabym żeby to było od początku jasne a nie teraz nie wiadomo już lepiej żeby ta beta nie rosła bo im dłużej to trwa tym ciężej .Chociaż żebym się mogła kimś zasugerować to może by było jakieś wytłumaczenie ,jak by ktoś miał podobnie a tak się męczę z tym wszystkim:wściekła/y:
Iza może faktycznie miało to wpływ ,że ty miałaś 23 dniu ,ale my się możemy tylko domyślać.Kuruj się tam kochana .A może za dużo szalałaś w nocy i się nadwyrężyłaś:rofl2:;-)

Smerfeta anuszka napisała o dziewczynie, która miala transfer pod narkozą ;-)

KasiaMakaronik
dokładnie tak jak mówisz, im dłużej żyjesz w niepewności tym ciężej. Ale do poniedziałku już niedługo więc musisz dać radę. Będziesz jeszcze powtarzać betę przed poniedziałkiem? np w sobotę?

Kasik ło matko, gdzie ja mam oczy
a010.gif
dzięks :-p

reklama
Smerfeta
Miałam pod narkozą.
Wszystkiego dowiedziałam się na wizycie po.
Nie wiem czy na usg tego nie było widać. Ale co by to dało w sumie. I tak stymulacji nie da się robić na jednym.

Do góry