reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Danii i Madzia rzeczywiśnie na tym forum nie jestem najstarsza ;-):-)

Danii ja kupuję koenzym Q10 300 mg na allegro: KOENZYM Q10 Q-10 - 300 MG/ 60 KAPS. - ZDROWE SERCE (4056872776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Biorę 1 tabletkę dziennie ale dziewczyny brały nawet 2 x1.

Nika2000 gratuluję 7 mm szczęścia i serduszka:-):tak::-) Czyli jeden zarodek się wgryzł w mamusię?

Wszystkim palaczkom mówimy NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Starając się o dziecko jesteśmy w stanie wiele poświęcić, np. leżeć całą ciążę jak będzie taka potrzeba, zmiana trybu życia, przyzwyczajeń itp. Tak więc rzucenie palenia powinno być łatwe, przecież dla kropka wszystko :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie dziewczyny, ja tak na chwilę wpadam.
Nika, gratuluję Twojego szczęścia i serduszka:))

Dziewczyny, proszę o kciuki na jutro, bo jednak mam @ i jadę jutro na wizytę. Tylko muszę jechać pociągiem, mam nadzieję że dam radę. No i obym mogła podejść do crio. Odezwę się we wtorek, bo wrócę jutro bardzo późno.

Enni ja dopiero zaczynam 31 mam rozmowę kwalifikacyjną :-)a 26 marca mam mieć histerioskopię.Zaczęliśmy późno bo myślał że już nie mają pieniędzy z NFZ.Napisałam do nich i powiedzieli że fundusze są -więc jesteśmy.Boję się tego wszystkiego nie wiem jak połączyć to z pracą nie mam ochoty tłumaczyć swoich wyjść ....ehh.

Anulla to kciuki za jutrzejszą wizytę :tak:
Kasik, zgadzam się z Tobą w kwestii palenia. Ja tylko na studiach trochę popalałam i tylko wtedy gdy byłam na uczelni. A jak dowiedziałam się, że pewna pani miała raka w jamie ustnej właśnie od papierosów to od razu wyrzuciłam to świństwo :crazy:

Cześć Dziewczynki!

Wrocilam am juz z urlopu, na nartach sie wyjeżdżalam za wsze czasy. Było suuuuper! A teraz czas wrócić do rzeczywistości.

za Was wszystkie trzymam gorace kciuki!

Kasiu Makaronik jutro od samego rańca kciuki mocno zaciśnięte także daj znać jak najszybciej bo nie wiem jak będę pracować:-D
Anulla za Twoją wizytę też mocno trzymam :tak:.
A palaczką wszystkim niedobrym ;-) mogę powiedzieć tylko jedno napatrzałam się na wielu ludzi z rakiem przez palenie papierosów i żadne słowa tego nie oddadzą , także papierochy do śmieci i proszę wziąć się za siebie :-). Oczywiście wiem łatwo mi się mówi ja nigdy nie paliłam i mój mąż też nie, ale mocno wierzę że wam też się uda pokonać ten wstrętny nałóg :tak:

Ostatnia edycja:
MARZEC:

17.03.2014 Anulla wizyta
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
17.03.2014 KasiaMakaronik wizyta

18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
18.03.2014 kasik36 wizyty kontrolne i ustalenie dalszego planu działania (genetyk i gin)
18.03.2014 ilka_a wizyta przed crio
19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
26.03.2014 Tajger histeroskopia
27.03.2014 anuszka wysoka beta
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna

KWIECIEŃ:

14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy

Ostatnia edycja:
Anulla, kciuki za wizytę abyś mogła od razu wrócić po swojego eskimoska ;)

KasiaMakaronik, za Was kciuki cały czas zaciśnięte.... Wierzymy że będzie dobrze :tak:

Mada, życzę szybkiej kwalifikacji :)

reklama
Do góry