agnella
Fanka BB :)
Witak Kochane Forumowiczki! Już jestem, wróciłam do rzeczywistości :-) Przyznam szczerze, jeszcze nie zdążyłam nadrobić zaległości, dziś wieczorkiem nadrobię bo do przeczytania mam ponad 50 stron Waszych wpisów
ale teraz na szybko informacja: Czy któraś z dziewczyn (tych z okolic Bydgoszczy) ma wizytę w Gdyni 4 września? Ja mam wizytę 4 IX na 17:30, chciałam jechać pociągiem żeby zaoszczędzić trochę kaski ale nie pasuje mi dojazd i dlatego muszę jechać autem (a to prawie 300zł. licząc benzynę w obie strony i autostradę :-(), dlatego jeśli któraś jest chętna na wspólną podróż, to ZAPRASZAM :-)
Jeszcze raz Wszystkie WAS serdecznie pozdrawiam i przeszyłam urlopową energię :-)
ale teraz na szybko informacja: Czy któraś z dziewczyn (tych z okolic Bydgoszczy) ma wizytę w Gdyni 4 września? Ja mam wizytę 4 IX na 17:30, chciałam jechać pociągiem żeby zaoszczędzić trochę kaski ale nie pasuje mi dojazd i dlatego muszę jechać autem (a to prawie 300zł. licząc benzynę w obie strony i autostradę :-(), dlatego jeśli któraś jest chętna na wspólną podróż, to ZAPRASZAM :-)Jeszcze raz Wszystkie WAS serdecznie pozdrawiam i przeszyłam urlopową energię :-)
co z drugiej strony jest trochę dziwne bo jak się policzy koszty to już z IMSI przekraczają dotacje 7500 zł więc chyba z wlasnej kieszenie dokładaja bo zależy im na statystykach i odestkach ciąż

więc nie wiem czy na tym przykładzie można się oprzeć. Wskażnik do zakwalifikowania męskiego jest obniżona liczba plemników ale jest tez podane że trzeba z nich wyselekcjonować gotowe gamety do zapłodnienia, a przy brau prawidłowej budiwy nie wiem czy nie było by wskazanie pobrania nasienia z jąder, to już jest w regulaminie MZ. Malwisia zrób sobie liste pytań żebyś nic nie zapomniała się zapytać i wałkuj tę swoją klinikę a jak będą strzelach fory to rozmowa z dyr i pokaż im co o tym myślisz
może jakaś bakteria czy sama nie wiem co