reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam się dziewczynki po urlopie :-) Jeszcze Was nie nadrobiłam, na wakacjach było mało czasu na net ;-) Teraz muszę nadrobić zaległości w pracy a tu na dodatek koniec miesiąca więc papierologia niesamowita mnie czeka.

@mika a gdzie masz teraz wizyty, dalej w Invikcie? U naszego doktorka, czy ktoś inny się Tobą zajmuje?

Edit:
@mika doczytałam właśnie, że następna w Invikcie jest Martaczi i LadyMargot ale u nich już po transferze więc można powiedzieć, że szlaki już mooooooocno przetarte. Teraz czekamy tylko na betki, duże, ładne i conajmniej dwucyfrowe :-):tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik tak jutro widzę się z naszym doktorkiem :-D. JA jutro liczę co najmniej na 3 cyfrową betę powyżej 400 :-). Jak było na wakacjach? Pozdrawiam

@mika myślałam o betkach Martaczi i LadyMargot dlatego przynajmniej dwucyfrowe ;-) Twoja oczywiście będzie olbrzymia :tak::-) Na wakacjach oczywiście było super, szkoda tylko, że mojego M cofnęli na odprawie bo miał sklejony dowód :szok::szok::szok:(w tamtym roku na Kos poleciał bez probelmu) i na gwałt załatwiłam sobie towarzystwo znajomej, która spakowała się w 3 minuty i w ciągu godziny dojechała 130 km. Dla niej to nie był last minute tylko last SECOND :-D;-):-D Byliśmy w 6 osób więc było wesoło. Można by zaśpiewać: "Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało, będzie głośno, będzie radośnie ..."

Ostatnia edycja:
Kasik36 mąż chyba raczej średnio pocieszony?

Dziś dostałam nieoczekiwany prezent:) Nadjechała ma serdeczna przyjaciółka ( jest na emigracji ) :) Przywiozła mi książkę "Twoja ciąża tydzień po tygodniu "POczątkowo się zezłościłam , nie chcę zapeszać... Powiedziała że wierzy iż tym razem wszystko nam się uda.... wierzę wiec i ja :)

Lady Margot :) ja jestem 3dpt i też u siebie szukam i szukam. Każde ukłucie , każde wdęcie jest teraz zastanawiające.
Jeszcze tylko 9 dni :)

Karusia przynajmniej M miał urlop ode mnie ;-) A ten prezent od przyjaciółki to na pewno dobry znak :tak:

Dziewczynki nawet na urlopie o Was myślałam i Was podczytywałam (niestety niesystematycznie bo czas się tak szybko kurczył) ale mam dla Was upominki:
Dla wszystkich staraczek marzących o bliźniakach:
Majorka 2013 207.jpg

Dla Smerfety:
Majorka 2013 291.jpg
Dla Lawendowej:

Majorka 2013 180.jpg

Załączniki

• Majorka 2013 180.jpg
    Majorka 2013 180.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 50
  • Majorka 2013 291.jpg
    Majorka 2013 291.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 53
  • Majorka 2013 207.jpg
    Majorka 2013 207.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Witajcie,
Odebrałam dzś wypis z laboratorium. Jako rozpoznanie naszej niepłodności po raz pierwszy jasno i wyrażnie napisano ze to czynnik męski. Wiedzieliśmy że jest nie ciekawie, ale nie ż aż tak:-(Niestety dziś poinformowano nas że nasze 3kruszynki obumarły:-:)-(
Niestety w związku z tym w przypadku niepowodzenia musimy zaczynać wszystko od nowa :-(

Mam jednak nadzieję że się uda... Troszkę zaczynam się denerwować. Dziś jest 3dpt , troszkę zaczyna mnie boleć brzuszek , jak na @. Nie cały czas ... momentami. Nie cierpię czekać.Wolałabym wiedzieć czy się udało czy nie, zaszczędziłabym stresu sobie i Mężusiowi i wszystkim dookoła.

p.s mój podany mi zarodeczek był w stadium 8a1 :)
Karusia niestety wiem co czujesz, ja tez nic nie mam, wiec my musimy zaczac wszystko od nowa:wściekła/y:więc trzeba wierzyć ze ze twoja Kruszynka w brzuszku da radę:)

malailoncia myślałam, że w tej chwili dowód osobisty jest dowodem ubezpieczenia, muszę jutro dokładnie dopytać. Mój M ostatnio robił badanie nasienia w marcu, więc pewnie doktor je zleci przy wizycie kwalifikacyjnej. Trzymajcie jutro za mnie kciuki, żebym na tych badaniach nie zemdlała.
mmm do kwalifikacji potrzebujesz badanie nasienia męża, AMH i fsh, a resztę badań, tzn wirusologie robi sie po kwalifikacji i to jest refundowane:)

reklama
Do góry