reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy to musiałś poprawić wszystkim humor tymi skarpetkami :-D jakby co to też takie posiadam na dnie szuflady, może w końcu się przydadzą :-D są nieziemsko kolorowe ;-) My imiona mamy wybrane w sumie od początku naszych starań ;-)

Esiek obawiam się że tak nie można robić zastrzyków. Rano brałam gonapeptyl -7 rano, a o godz 19 menopur. Lekarz specjalnie pytał o której biorę gonapeptyl i na tej podstawie wyznaczył godzinę przyjmowania menopuru (a menopur to to samo co Gonal ale 1,5 razy silniejszy)

reklama
Olusia popieram lawendowy_sen, że powinnaś się wstrzymać do bety. Aczkolwiek z tymi sikańcami to jest różnie. Ja tu na wiosce mogę kupić taki jeden, co mi ciążę pokazał przy becie 19 :-) Ale to nieważne, czekaj cierpliwie na badanie krwi.

kasik skarpetki po to, by zwyczajnie nie było Ci zimno ;-)

hej dziewczynki mimo iż ostatnio się nie udzielam to regularnie was podczytuję i wszystkim z całego serca kibicuję, a dla potrzebujących przesyłam ciążowe fluidki
Esiek ja robiłam zastrzyk gonapeptylu rano w brzuch, a wieczorem przyjmowałam menopur (zamiennik gonalu), gonapeptyl ma w strzykawce igłę niewymienną i spokojnie możesz całą wbić w fałd skóry, mi tak pokazywali w klinice i tak też robiłam w domu, powodzenia

Dziewczynki! Jestem po transferze :-) Wyhodowałam 3 prawidłowe zarodki z moich 4 komóreczek i jeden jest już ze mną :-) Trzymajcie proszę kciuki, bym miała piękny prezent urodzinowy. Betę mam robić 16.11

Keki trzymam kciuki za twoja fasolke :-)

Gonia ja mam rodzine w Gnieznie i w Trzemesznie:-)

Lawendowy_sen zrobie tak jak napisalas, aczkolwiek korci mnie, jestem ciekawa... myslalam by bete zrobic we wtorek i progesteron od razu ale hmm.. planowo powinnam to zrobic w piatek..

Smerfetka ja przy punkcji tez mialam ubrane skarpetki zeby nie bylo mi zimno... :happy:

Smerfeta i Gizas trzymam kciuki za was:laugh2:

Lawendowy_sen powysylaj troszke fluidków :tak:

He he moze faktycznie sie znamy :-) kto to wie :-) a wy laseczki jestescie na fb? :happy: szkoda ze wczesniej do was tutaj nie dolaczylam.....

Gonia tylko ze w piatek mam dniowke w pracy i nie bardzo bede mogla pojsc zrobic badanie krwi, wiec myslalam wczesniej o czwartku... a dzis mi przeszlo przez mysl zeby zrobic we wtorek... no ale w sumie co ma byc to i tak bedzie czy zrobie we wtorek czy w czwartek :-D

reklama
Do góry