reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik jeszcze co do luteiny to może jest ona potrzebna do właściwej gospodarki hormonalnej bo przecież pęcherzyki pobrane więc nic nam nie wytworzy progesteronu. Trzymaj się kochana :-*

Wiesz mój wynik z ubiegłego roku to 0,4. Więc de facto nie wiem który jest prawdziwszy:eek: Dzieki temu 0,7 mam kwalifikację do rządówki.

Dziewczyny drogie!
Piszę ku pokrzepieniu serc:) Część z Was mnie nie pamięta na pewno, ale jakiś czas temu pisałam z Wami tu na forum.
Genna kochana, piszę, żebyś mogła namalować jeszcze jedną uśmiechniętą buzię na pierwszej stronie! 10 października miałam drugi criotransfer i udało się !!!!!! Wreszcie się udało!!!!!! Dziś na usg słuchałam najmilszego w świecie dźwięku bicia serca naszego maleństwa!
Dziewczyny, nie poddawajcie się! Warto walczyć, bo in vitro się udaje!!!!!!!!!!!!!! Ja walczyłam 5 lat, miałam poronienie, operację na mięśniaka, próby iui i wreszcie in vitro przyniosło nam upragnione szczęście!
Trzymam za Was wszystkie kciuki, każdej z Was się uda, bo jesteście dzielne i zasługujecie na to szczęście!!!!!! Powodzenia!!!!

Malailoncia gratulacje!!! Łezka zakręciła się w oku od tak dobrych wieści :tak:
Kasik nie wierzę w to co czytam :wściekła/y::no: Tulę się bardzo mocno , nie wiem nawet jak Cię pocieszyć :-(
kurde co się dzieje? taka słaba skuteczność ostatnio, mało mrozaków i teraz te złe wieści Smerfety i Kasik :-(

malailoncia właśnie o tobie dzisiaj myślałam uzupełniając tabelkę, super wiadomości gratuluję mamusiu:-) z bananem na twarzy domaluje ci piękną buźkę na pierwszej stronie

halo blue podczytujesz nas jeszcze? co tam u ciebie?

Gratuluje malailoncia - łakniemy tutaj takich newsów !!!

Mam nadzieje, że nieobecność Olusi oznacza, że jest w szoku nad swoją dwucyfrową betą i nie może do nas dotrzeć :):):)

reklama
Do góry