reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lilia w takim razie zrób tak jak ja zrobiłam już teraz zarejestruj się do programu, umów się na wizytę rejestrującą a na wizytę kwalifikacyjną zapisz się na luty 2014, tak, żeby minęły 24 miesiące. Od daty rejestracji biegnie Ci kolejka :-)A jakie masz AMH?

reklama
Lilia masz bardzo ładne AMH :tak::-):tak:na pewno po stymulacjach trochę się obniżyło ale i tak jest super. W takim razie nie musisz się bardzo spieszyć ale ważne, żeby się zarejestrować a później zakwalifikować a decyzja kiedy kolejne podejście zależy od Was, tzn może być później niż przypadnie Wam kolej. Moje AMH z września 2013 to 0,79 więc ja muszę się spieszyć :szok:

Witaj lilia:) Kasik juz ci powiedziala co masz za badania zrobic:) a aMh masz super, a na wizytę zabierz papier z jak najstarsza datą dot wizyty związane z próbą zajścia w ciaze, a gdzie chcesze podchodzić do rzàdowki? W tej samej klinice co jesteś? Bo jeśli tak to nie musisz zabierać papierów:))) zapisz sie juz w kolejkę , a i tak minie kilka miesięcy więc odpoczniesz kochana:)

Ostatnia edycja:
Czesc laski :D
Mam ochotę już przypomnieć dr o Nas i zapytać się kiedy zaczniemy :) bo już nie mogę się doczekać i ciekawość mnie zżera
a miałam dzwonić w styczniu :roll: myślicie, że już bedzie coś wiedzieć?

kasik - ja bym chciała zacząć jak najszybciej, ale zdaję sobie sprawę z tego, że jest kolejka i mogę trochę poczekać. Chciałabym polepszyć jakość swoich komórek. Z tego co pamiętam Ty coś zażywasz, co to jest??

genna - z tym podejściem to jest tak, że ja chcę zmienić klinikę, a mąż chce zostać. Więc mam mętlik. Ale nie wiem czy jestem skazana na moją klinikę, ponieważ już coś podpisywałam do rządówki tylko muszę sprawdzić co to było.

kwiatuszeq - i wzajemnie. A jak w nowej pracy, jesteś zadowolona??

Lilia ja biorę od 2 miesięcy: kwas foliowy 5, beparent woman, dhea 75, omega 3,6 &9, L-argininę 1500, wit D3. Nie pamiętam wszystkich dawek, jutro sprawdzę to Ci podam dokładnie. Te leki polecił mi mój doktorek i dziewczyny na forum. Skoro coś już podpisywałaś to najprawdopodobniej jesteś już zarejestrowana, to bardzo dobrze. Teraz pozostaje tylko kwalifikacja i do roboty :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki mam takie pytanie, dostałam od lekarza listę badań które mam zrobić (oczywiście w ramach programu za darmo), i tam jest na górze skierowanie do labolatorium LOMA. Czy to oznacza że darmowe badania z programu rządowego można wykonać tylko w labolatoriach wskazanych przez lekarza?? Do kliniki mam spory kawałek. Wcześniej myślalam ze to obojętne bedzie gdzie bede robić badania. W swoim miescie mam lab DIAGNOSTYKA.

reklama
Montana
Raczej musisz zrobić w tym "ich" labo.
Ja mam nawet blisko do kliniki a krew na badania oddawałam w dniu wizyty wtedy kiedy dr wystawiał skierowanie, po prostu zaraz po wizycie, a wyniki odbierałam przed wizyta tzn w dniu następnej wizyty.

Do góry