Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pracuję w szpitalu ale jako pracownik niemedyczny i pytałam anestezjologów i ginekologów to z uśmieszkiem kręcili głową że to po prostu zbiegi okoliczności że to pomaga, a na pewno to zastrzyk finansowy dla anestezjologa.Heiza - to pewnie zależy od szczęścia - jak wszystko. Ja miałam i mi nie pomogła. Ale dziewczyny z forum miały i pomogło. Ale ciekawe czy akupunktura pomogła, czy jednak tak miało być, że im się uda.W sumie, to ja to wzięłam z ciekawości i teraz wiem, że już tego nie wezmę. Dziewczyny sobie to chwaliły, ale dla mnie to przyjemne nie było, ale ja to zawsze odwrotnie i chyba mam za niski próg bólu
![]()