reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, a to trochę lipa z transferem bez akupunktury, rozbierać się w przedsionku i potem do widzenia.
Ja uciekam, jutro rano trzeba wstać do pracy. Jutro rano wejdę życzyć powodzenia:)

reklama
Argissa witaj, jak to sie mówi w kupie raźniej :)
Anulla KasiaMakaronik zapłaciła tylko za 1 akupunkturę przed transferem a pani anestezjolog pozwoliła jej poleżeć też po, tyle, że bez igieł ;-) Inne dziewczyny chyba od razu wychodziły do domu. To dziwne bo zalecają poleżeć chociaż 10-20 minut po. Ja nawet bałam się iść siusiu, że wysikam zarodeczki :-D ale taki miałam pełny pęcherz, że musiałam biec do wc. Fajnie, że jest w pokoju gdzie akupunktura to ubierać się nie trzeba, tylko w sexi spódniczce można iść.
Kasik miałam takie same odczucia co do siusiu po transferze :) pytałam sie czy na pewno moge , a suche pomyślałam zeby tylko nie wysiusiac maluchów :)
pa ja tam lubię sexy spodniczki bo tak z gołym tyłkiem to siara :p

argissa wiem że dr S nie każdemu podpasuje jest specyficzny, ale on już wiele razy mi pomógł robił mi wszystkie operacje no i teraz "zrobił" dzidziusia:-D, ale o Ciepieli słyszałam dużo dobrych opinii.

ło matko toż to tutaj jest produkcja masowa :szok:
Magda_7891 w luxmed robiłam usg piersi prywatnie ale w ramach pakietu z pracy więc nic nie płaciłam. Ogólnie jednak luxmed jest drogi. Na Twoim miejscu jeśli miałabym dostęp do gina na NFZ to zapytałabym go o to jakie są możliwości wykonania usg piersi na NFZ. Jeśli jednak nie masz takiej możliwości zadzwoń do luxmed, Swissmed i invicta i popytaj jak to u nich wygląda, a następnie wybierz najlepszą opcję (gdy zaczynałam robić badania z krwi tak właśnie robiłam, wyszło mi że w invicta najtaniej, no ale w tej chwili wiem, że w Akademii Medycznej najtaniej… no ale nie wiem jak to jest przy usg piersi)

Kasik mega mocne kciuki za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&& W pracy po relanium raczej zaspana byłam ale przynajmniej potrafiłam się odciąć głupiej koleżance rzucając tekstami z piaskownicy :-p Miałam na to wywalone, przynajmniej ją wyśmiałam, zasłużyła sobie na to. Na szczęście ostatnia tabletka za mną ufff A co do zarodka, który mi podano - był on klasy A

Heiza w Gamecie (a przynajmniej dr W) zalecają robić profilaktycznie usg piersi ze względu na to, że stymulacja to bardzo silne hormony. Pani która robiła mi usg piersi powiedziała, że jeśli mi się nie uda to koniecznie mam przyjść do niej za 8 mies, a jeśli się uda, to po okresie karmienia. I za Ciebie mocne kciuki trzymam &&&&&&&&

Dziewczyny nie da się wysiusiać fasolki :-D :no:

Witam nowe koleżanki i powodzenia życzę!!!

Dobrej nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
f010.gif

Ostatnia edycja:
Oj smerfetko wiadomo ze sie nie da, ale ta na nasza psychika :-D

Smerfeta pytanie odnośnie usg piersi, czy musiałam robić w jakimś określonym czasie? Tzn fazie cyklu? I kiedy pierwszy raz zlecił si dr W? Po pierwszej stymulacji, przed drugim podejściem? Czywczesniej tez?

sik za jutro wiadomo wielgachne kciukaski :)

dziewczymy czy któraś z Was brała gonapeptyl przed stymulacja??? czy badania pomiedzy jednymi a drugimi zastrzykami ( lh,e2 i progesteron) trzeba robic naczczo?? wiem ze e2 i lh nie ale progesteron przypadkiem nie musi byc naczczo????

Argissa progesteron i estradiol na bank nie musi być na czczo. Wiele razy robiłam po południu na 2 godziny przed wizytą :tak:

Genna to "sik" to pewnie było do mnie ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry