reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Waneska kciuki za podgladanko ;)

Basia-krk co to za pytanie ??;) oczywiście im nas wiecej tym lepiej ,a jak twoje pęcherzyki ile naprodukowalas pochwał sie nam :)

reklama
KasiaMakaronik, musisz jeszcze tydzień wytrzymać w nerwach i wszystko się wyjaśni. Mam nadzieję, że będzie ok i maluszek jednak się prawidłowo rozwinie:)
Aniu, gratulacje pięknej bety i widoku pęcherzyka.

KasiaMakaronik trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze :*

a lekarz stymulowal mnie tak zeby bylo maks 10 pecholkow i tyle bylo w pt, dzis zobaczymy co tam. bo ostatnio mialam 18 komorek i teraz nie chcemy tak duzo...w ogole boje sie, bo nie mam jeszcze nic na niepekanie :( a ja straszydupka jestem. poprzednio mialam hamowacza na caly cykl jednego - mega mocnego a teraz jeszcze nic :( ale dzis bedzie wiadomo co i jak :)

KasiaMakaronik jesteś cały czas na L4? Sobotnia imprezka oczywiście się udała, były tańce, pogaduchy i trochę % ;-):-D Ja czuję się ok, zaskakująco szybko poradziłam sobie z porażką. Poprzednio było dużo gorzej. Mnie chyba trzyma w pionie plan - ostatnie podejście w Invickie z programu rządowego i Białystok. Ta myśl daje mi sporo optymizmu. Zaplanowaliśmy 7 dniowe wyjazd gdzie ciepło więc chyba Egipt, po raz 3 ale dla mnie może być nawet Czarna Dupa, żeby tylko było ciepło, błogie lenistwo mi się marzy. Tylko nam się tylko nam się towarzystwo wykrusza, pod wpływem % wszyscy chcieli jechać a teraz każdy ma "co" :wściekła/y: Czyli wczoraj musiałaś płacić za wizytę? Ciekawe czy ja zapłacę w przyszły wtorek :confused: Mam jak byk napisane w zaleceniach na on line, żeby stawić się na wizytę i to wpis profesora więc mam nadzieję, że jednak będzie bezpłatna. Trzymaj się kochana i spróbuj się nie denerwować, wiem, że to trudne ale spokój jest teraz Wam potrzebny. Szkoda, że relanium nie można brać bo by szybciej zleciało ;-)

AniaM gratuluję 7,2 mm szczęścia :-)

Kasik na pewno by się przydało relanium bo kurcze mało komu się zdarza taka sytuacja jak moja. wszystko kosztuje najgorzej ,że leki są drogie jak cholera ale 10% jest szansa to muszę to wykorzystać
jestem na zwolnieniu do 17mar

KasiaMakaronik spróbuj iść do rodzinnego po receptę na luteinę ze zniżką, oni wypisują na ryczałt i za luteinę "100" płaci się wówczas 3,20 zł. Wydrukuj sobie z Invicta on line zalecenia lekarskie. Na ich podstawie powinni Ci wypisać. Wiem jakie to są koszta. Jak mi zwiększyli dawki po pierwszej weryfikacji to luteiny "100" za którą płaciłam 54 zł. starczało mi na 2,5 dnia i dlatego wymyśliłam numer z rodzinnym i się udało. Tak samo robię z kwasem foliowym (chociaż to akurat jest tanie) i bromergonem, różnica w cenie jest kolosalna :szok: 10% szans to bardzo dużo, każda z nas by się nawet chwili nie zastanawiała, warto :tak::-):tak:A 17 marca Anulla będzie w Invikcie, może się miniecie na korytarzu.

hej , jestem już po punkcji ..troszke zawiedziona ale nie jest tragicznie. mamy 3 zapłodnione tylko komórki , jutro dezycja kiedy transferować czy w 3 czy 5 dobie :)

Argissa nie bardzo rozumiem, masz 3 komórki czy 3 zarodki? Dzisiaj miałaś punkcję i już się zapłodniły? :confused:
pisalam wczesniej ze punkacja w poniedziałek :)
Pobrali 5 komórek , z czego tylko 4 dojrzałe. Dziś zadzwonili ze 3 się zapłodniły , jutro zadzwonią jak się dzielą i co dalej

reklama
Do góry