reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Od pierwszego dnia cyklu brałam Cetrotide bo miałam zbyt wysoki estradiol , od piątego dnia brałam menopur 150 i gonapeptyl od 14 dnia cyklu zwiększyli menopur do 225

Montana dzięki za info. Też byłam przekonana, że mrożenie w 5 dobie zarodków to nakaz MZ :confused2: Ale, że u Ciebie przetrzymali zarodki do 7 doby??? :szok:

Ewelina przykro mi :-( bardzo ważne, że masz mrozaczki bo możesz szybko po nie wrócić. U mnie w klinice nakazują 2 mies przerwy przed crio.
Jeśli chodzi o podanie dwóch zarodków, to OK podoba mi się powiedzenie "podwójne szczęście" ;-) jednak bardziej boje się zagrożenia związanego z ciążą bliźniaczą. Wolałabym po prostu bezpiecznie donosić dziecko, już dość mam zagrożeń, nie potrzebuje dodatkowego związanego z ciążą bliźniaczą.... po prostu chciałabym zdrowe dziecko :sorry: No i jakby się nie udało, to znowu można wrócić (jeśli oczywiście ma się po kogo wrócić)

Basia a czy przed stymulacją brałaś jakieś leki lub zastrzyk? bo czasem też podaje się takiego antagonistę długo przed stymulką

reklama
Do góry