reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Heiza tak biorę cały czas kwas foliowy 5. Smerfeta leczy się w Gamecie Gdynia ale widzę, że już Ci w między czasie odpisała.

Basia-krk nie pękną, nie bój się. Jeszcze nie słyszałam, żeby komuś popękały przed czasem. Ja też się bardzo tego bałam bo miałam tak przed IUI, że już w 9 dc byłam po owu, podczas usg okazało się, że pęcherzyki popękały i nie zrobili mi IUI. Doktorek mi tłumaczył, że właśnie po to mam Gonapeptyl. A po ovitrelle mają pęknąć po 36 godzinach i dlatego bardzo ważna jest godzina podania. A Ty masz Gonal i Menopur? Nie miałam nigdy Gonalu. Może masz Gonapeptyl? Trochę się pogubiłam :sorry:

reklama
Hej Kasik czytałam że robicie sobie z mężem wypad do ciepłych krajów myślę, że to bardzo dobry pomysł mnie też mąż chce gdzieś zabrać żeby zregenerować siły i psychikę tylko jeszcze nie wiemy gdzie .:-)

mam puregon/gonal f/ menopur wszystkie trzy to to samo ;) juz sie nie denerwuje, wyplakalam sie i mam juz spokoj. kazali mi isc do rodzinnego po relanium 2mg :D

Hej Dziewczyny, dzięki za kciuki! Nie mam dobrych wieści:( Po niedzielnym usg lekarz był pewny, że dzisiaj estradiol ponad 2000 i jutro punkcja. Niestety estradiol spadł do 600. Mam 2 18mm pecherze po stronie lewej, 5 14mm po prawej i mnóstwo malutkich. Lekarz uważa, że te dwa lewe blokują dojrzewanie pozostałych dlatego estradiol spadł. Dzisiaj jeszcze jeden zastrzyk cetrotide i ovitrelle, w czwartek punkcja. Dodał jeszcze, że następnym razem bardziej zaryzykuje ze stymulacją. teraz bał się hiperki. Anuszka, zatem idziemy łeb w łeb

Heiza rodzinny mi przepisuje kwas foliowy i doktorek w Invikcie zawsze kilka na zaś. Nasz wyjazd niepewny bo towarzystwo się rozpada ale mam nadzieję, że jednak wyjedziemy. Żeby było śmieszniej to sprawdziłam dzisiaj swój paszport czy ważny no i ważny jest do 2015 r ale jest na stare nazwisko :szok: Nie wymieniłam po ślubie. Byłam w Egipcie 2 lata temu i paszport przeszedł ale po tym jak we wrześniu mój M wrócił do domu z lotniska bo nie puścili go na Majorkę z przełamanym paszportem trochę się boję. Muszę chyba w końcu wyrobić nowy.

ja w tunezji bylam na paszporcie panienskim i nikt mnie nie sprawdzil, po prostu bilet kupilam na panienski... u mnie prog 0,58 i estradiol 1720

Wanesska
No to łeb w łeb :-D
Ja 10.30 a ty?

Kasik36
A ten twój kwas foliowy 5 to jakaś większa dawka która jest na receptę?
Ja od kilku lat biorę ale taki z 1000mg 400 więc mam nadzieję że mam dużo w organizmie.
A dziś kupiłam dwa opakowania po 60 szt za 3.5 zł każde taka promocja.

No i już jestem po pregnylu :-D
Miałam grubą igłę i bolało no ale cóż trzeba pocierpieć.
Tak więc teraz czekamy
36 godzin
:eek:

reklama
Do góry