reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny życzę aby ten 13 był dla was szczęśliwy :)
Kciuki zaciśnięte &&&&&&

MARZEC:

13.03.2014 anuszka punkcja 10:30
13.03.2014 basia-krk wizyta
13.03.2014 Wanesska punkcja

15.03.2014 basia-krk punkcja
15.03.2014 anuszka transfer 12:15
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
17.03.2014 KasiaMakaronik wizyta
18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
18.03.2014 kasik36 wizyty kontrolne i ustalenie dalszego planu działania (genetyk i gin)
18.03.2014 ilka_a wizyta przed crio
19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze punkcje!
Magda7891 a kiedy zaczynasz stymulację? Duże są kolejki w Gamecie?

DW, kolejki są niby duże bo my mieliśmy zaczynać maj-lipiec ale lekarz zadzwonił i powiedział że możemy już zaczynać. Kolejkę to oni sami chyba robią i każdy lekarz sobie wszystko ustala... Teraz tylko czekamy na wyniki genetyczne i mam się stawić 1-2 dzień cyklu, jak się uda że wyniki będą do 18.03 to w przyszłym tygodniu zaczynamy, a jak nie to w kwietniu.
A co u Ciebie? Zrobiliście już kariotypy?

Ostatnia edycja:
Magda7891 nie zrobiliśmy jeszcze kariotypu, planujemy w sobotę udać się do invicty. No właśnie tak się zastanawiam, dr mówił, że ze 3 miesiące odczekać i można od nowa zacząć. Tylko, czy będzie miejsce za 3 miesiące? Te czekanie jest najgorsze i ta myśl, że znowu nic się nie dzieje i stoi się w miejscu :(

DW, skoro lekarz tak powiedział to on znajdzie lukę żeby Was wcisnąć :tak:
W ogóle z tego co kojaże to lekarz mówił że nowo zakwalifikowani czekają i podaje tylko przedział czasowy bo nie jest w stanie przewiedzieć czy ktoś nie będzie musiał podchodzić jeszcze raz...
Czekanie jest straszne, wiem. Zobaczysz trzy miesiące szybko minął i będziecie mogli zaczynać :)

Anuszka i Wanesska kciukasy za owocne jajcobranie :tak: :-) :tak:Czekamy na info.

Basia-krk za Twoją wizytę oczywiście też trzymam kciuki. Daj znać po.

KasiaMakaronik byłaś już na becie? O której wynik. Kurcze czekam prawie jak na swój :zawstydzona/y: Kciukasy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej
kciuki za wszystkie dzisiejsze punkcje, wizyty i oczywiście za betę kasi...
ja siedzę w domu po spacerze...dziś 5 dpt i zastanawiam się ciągle czy czuję się jakoś inaczej niż zwykle...i czy już mogłabym się inaczej czuć... bo ogólnie jakichś zmian nie dostrzegam, oprócz piersi - ale to po progesteronie w zwiększonych ilościach - już przed crio je odczuwałam...
nie mam weryfikacji przed betą w 10 dpt i tak czekam i czekam i się stresuję trochę...bo się miałam nie nastawiać zbytnio, żeby nie dołować się ewentualną zerową betą, ale to nie takie łatwe jak myślałam...
oj smętnie mi po prostu...chorobowe z tytułu pracy z chemią wzięte, więc jestem u męża, a że mąż codziennie w pracy to siedzę sama z psiną większość dnia i tylko spacery mi zostały... no i oczywiście czytanie was na bieżąco:)
dobrze nie będę smęcić już więcej, pozdrawiam wszystkie forumowiczki:)

Do góry