reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anuszka bo u mnie na usg wyszło że mam lewy jajnik trochę schowany za miednicą... u mojej przyjaciółki jest tak samo i też na usg to wyszło... tak tylko z ciekawości zapytałam :happy2:

Heiza no jakoś tak do tyłu sobie jajnik poszedł ;-) a tak na poważnie to wcale nie jest takie śmieszne bo przy każdym badaniu usg transwaginalnym to lekarz musi mocno w bok przekrzywić ten "pałąk" czy jak go tam zwał... no i jest to bolesne

cześć dziewczyny wczoraj ruszyliśmy po nasze szczęście ostatniego dnia marca myślę że podpiszemy dokumenty.Mam pytanie czy wasi lekarze też kazali zrobić multum badań laboratoryjnych przed kwalifikacją ?oczywiście płatne przez Nas wczoraj 1000 zł wydaliśmy :crazy:

KasiaMakaronik, kurczę szkoda, że tak się musisz dalej stresować. Ale warto mieć nadzieję i może w poniedziałek beta się rozwinie na dobre i wizyta okaże się bardzo owocna:)

Dziewczyny, chyba musicie mnie wykreślić z 17.03 z wizyty, bo raczej @ nie dostanę. W sumie to może dobrze, bo mąż nie może jechać. Mam nadzieję, że jednak w środę uda nam się jechać na wizytę, bo w sumie to ja już nie wiem kiedy dostanę @:-( Wykreślcie mnie z tabelki i jak coś to powiem Wam i poproszę o trzymanie kciuków dzień przed wizytą:)

tsh
wit.d
nie pamiętam około 13 w sumie
a mąż ma zamrożone nasienie a i tak musi jeszcze raz przebadać :(
dobrze że udrażnianie na NFZ mi przepisał
ale już mnie nic nie zdziwi trzeba zacisnąć zęby i się uśmiechać;-)

reklama
Tajger, my przed kwalifikacją mieliśmy badanie kariotypów i badanie nasienia męża i jakieś wirusy, tj. HIV, HPV, chlamydia i coś tam jeszcze było. A moje badania już po kwalifikacji. Z tym, że ja badanie drożności jajowodów miałam robione pół roku przed kwalifikacją, to nie było sensu go robić. No i przed kwalifikacją AMH trzeba mieć.

Do góry