smerfeta
Fanka BB :)
Kasik nie umówiłam się jeszcze do dr Ochman bo grafik ustawiony miała mieć dopiero od 10 marca. Mogłabym już dzwonić ale sama nie wiem czy jest sens bo mój dr mówił co się robi przy tej mutacji genu, inne dziewczyny na forum również potwierdzały to (czyli trzeba brać acard lub coś innego na rozrzedzenie krwi, kwas foliowy 5 mg i prewenit czyli wit b6 i b12). Więc w sumie co dodatkowego może mi powiedzieć dr O. ? :-( Dodatkowo dr O mówiła na poprzedniej wizycie że już żadnych innych badań genetycznych w dziedzinie niepłodności nie może mi zlecić.
Tajger chyba w regulaminie do ivf z MZ jest coś takiego że lekarz może zlecić dodatkowe badania przed kwalifikacją. Generalnie skoro masz różne wady macicy to nawet dla samej siebie warto zrobić histeroskopie, tym bardziej że robić masz na NFZ
Anuszka gratulacje, no extra wynik!!!!!! :-)
Heiza nie robiłam subpopulacji. A robiłaś DHEA i przeciwciała przeciwjądrowe? Mojej przyjaciółce wyszły złe wyniki w tych badaniach i zaczęłam się nad nimi zastanawiać. Jak coś więcej dowiem się o tych badaniach to pomyśle o nich. Do jakiego immunologa chodzisz?
Tajger chyba w regulaminie do ivf z MZ jest coś takiego że lekarz może zlecić dodatkowe badania przed kwalifikacją. Generalnie skoro masz różne wady macicy to nawet dla samej siebie warto zrobić histeroskopie, tym bardziej że robić masz na NFZ
Anuszka gratulacje, no extra wynik!!!!!! :-)
Heiza nie robiłam subpopulacji. A robiłaś DHEA i przeciwciała przeciwjądrowe? Mojej przyjaciółce wyszły złe wyniki w tych badaniach i zaczęłam się nad nimi zastanawiać. Jak coś więcej dowiem się o tych badaniach to pomyśle o nich. Do jakiego immunologa chodzisz?