reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Montana nie musiałam powtarzać innych badań ale zastanawiam się czy przy trzecim podejściu nie będę musiała wszystkiego powtarzać bo minie ponad 6 miesięcy :baffled:

Zzoska a ile masz lat, jeżeli mogę zapytać?

reklama
Wanesska
To jest niesamowite :-D
Tylko że ja nie wiem jakiej klasy :-(
Ja dokładnie dostałam kropka 12.10
Beta kiedy? Bo ja z 12 dpt czyli 27.03

montana

dzięki za odpowiedz. ja i tak jestem pewna co do mojej znajomej ze lekarz popelnil blad. przecież w trakcie stymulacji często robimy badania to jak mogli przeoczyć ze progesteron jej rośnie . okazali się ze ma ponad 20 i transfer z gory odwolany. zarodki zmarnowane. . .

U Ciebie na pewno juz sytuacja się nie powtórzy bo masz Asa w rękawie :) jak to się mówi :)

ja odnosze wrażenie ze co kraj to obyczaj i każda klinika robi inaczej i jak chce a my przecież regulaminu nie znamy i mogą nas robić jak im się podoba.

Trzy mam za wszystkie kciuki a tym którym się udalo gratuluje !!!

zzoska

Ja bete robilam tylko raz i więcej nie kazali powtarzać tylko przyjść na wizytę 3 tyg po wyniku. Z tego co juz zauwazylas na pewno to dziewczyny z forum robią przynajmniej 3 weryfikację. bo liczy się nie pojedynczy wynik tylko prawidlowy przyrost.

jak bym by la na Twoim miejscu to chyba bym zrobila w poniedzialek i zobaczyla ile przyrosnie.

pozdrawiam

Wanesska, ale suuuuuper. Trzymam kciuki.

Kasik, oj Ty , zapomniałaś o mnie. Ja za miesiąc 39 :-)
Poszłam dzisiaj zakupić suplementy i pani w aptece zdziwiła sie jak zapytałam o koenzym Q10 300. Mogłabys mi napisać od jakiego producenta to jest i jak to bierzesz?

reklama
Hejka!
Jeśli chodzi o mrożenie zarodków to obawiam się że tu wchodzą po prostu praktyki poszczególnych klinik. Gdybym do ivf przystępowała prywatnie to też miałabym mrożone zarodki w 5 dobie. Ale u mnie było tak że oba zarodki zwolniły w rozwoju przy 5 dobie, przetrwał w końcu jeden i szybko go zamrozili, nie czekali do 7 doby. Dla mnie to w ogóle kosmos czekać do 7 doby?! W programie tv o ivf też mówili że zarodek najlepiej rozwinie się w macicy, niektórym dziewczynom tu na forum zarodki przyspieszyły w rozwoju po rozmrożeniu, więc na prawdę nie rozumiem po co czekać do 7 doby :-(

Anuszka, Waneska gratuluję Wam transferów! Niech maluszki zostaną z Wami!!! :-)

Basia dzieciaku ;-) pięknie jajca wychodowałaś. To się tam teraz dzieje na szkiełku ;-) kciuki za efekty!

Ostatnia edycja:
Do góry