reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Medalikara śliczna suknia :tak: eh chciałabym jeszcze raz kupować suknie ślubną :-D
Dziś dodzwoniłam się do prof Malinowskiego w Łodzi. Tel do niego na komórkę miałam od mojego gina. Dostałam od niego telefon do recepcji i jutro mam dzwonić po godz 14 i umówić się się do niego na konsultacje. Powiedział, że mam się przygotować od razu na pozostanie w szpitalu. Powiedział, że nie będę się tam nudzić bo na pewno będzie jeszcze sporo badań do zrobienia. Uwzględniając urlop profesora i moje cykle, najszybciej - o ile będzie termin do niego - mogę umówić się do niego na 30 maj. Wiesz może jak wyglądają do niego terminy? Tak boje się, że powiedzą mi np - LISTOPAD. Wtedy to chyba całkiem się załamię
a tak szykowałam się na crio w maju
xunhappy.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp

Kotuską mnie tam twoja beta sie baaaardzo podoba :) wiec po cichutku gratuluje :)
Agulla teraz odpoczywaj o nie denerwuj kropka :)
Fasolkowa super liczba , wiec kciuki za seksik na szkiełku :)
Dziewczyny wczorajszy wyjazd do kliniki tak mnie wykończył ze dZisiaj nie wiedziałam rano co sie dzieje a na dodatek dentysta i praca i dodatkowa praca, na szxEscie ominęło mnie kanałowe leczenie, zajechała. Do pracy i przypomniało mi sie ze nie wzięłam zastrzyku !!!!!! Wiec zwolniłem sie z pracy , szybko do domq, zastrzyk i poszłam odespac :) niestety popołudniu miałam zajęcia z moją grupą i nie mogłam och odwołać bo przygotowujemy sie na zawody w sobotę :/ , potem długi spacer z psem i o 20 w pizamie wylądowałam przed tv :) na szxzescie mój stary wraca jutro z delegacji bo pies mnie zameczy zabawami z nim

Medalikara piękna suknie :) ja kupiłam suknie na Allegro bez przymierzania i była idealna, generalnie moje przygotowania do ślubu trwały niecałe 3 miesiące, w kwietniu zaręczyny a w lipcu juz ślub :) a moja siostra 2 lata wcześniej wszystko załatwia, nawet suknie chciała juz kupić, co jej wybielam z głowy !!!!!
Kochane buziaczki na dobranoc :)
Edit: smerfetko spokojnie poczekaj do jutrzejsEgo telefonu i sie nie stresuj :) a w szpitalu pobyt to same plusy, badania na NFZ , niestety tez słyszałam o mało owskim o jego drogich sCzepieniach i badaniach :/

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!

piekna suknia. Ja tam lubię nietypowe suknie. Wklejam.
Ciekawe czy Wam sie spodoba? Miłe wspomnienia, chce jeszcze raz! ...

Fasolkowa - &&&&& za wszystki 6 dzieciaczkow. &&&&

LadyMargot i Agulla - kochane! Bardzo mocno Was wspieram i sciskam i trzymam kciukasy, aż mi kostki zbielały. &&&&&

jesli chodzi o poprawę żołnierzy, to nie sadze, żeby u nas witaminy aż tak parametry poprawiły. Moj maź po pierwsze odstawił leki na żołądek, bo ciagle coś jadł, a to na zgagę, a to na żołądek, a to na wątrobę. A ja wyczytalam, ze takie tabletki bez recepty bardzo złe wpływają na płodność. A teraz od grudnia łyka - L-karnityne, Q- enzym, wit.E i Androvit - wszystko 3 razy dziennie. Ale oczywiście bierze jak mu je przyniosę... Takie witaminy mieliśmy przepisane w klinice.

Agaawa, woow :) no faktycznie nietypowa ;) ale podoba mi się.
Powiedz w jakiej dawce l-karnityne Twój emek bierze a raczej dostaje ;)
Mój już się sam nauczył brać witaminki już ale ma takie pudełeczko na leki i ściąg które rano które wieczorem ;)

To też się pochwalę ;)

big_img10.jpg 1376_joyaux_menyasszonyi_ruha_miss_kelly_menyasszonyi_l.jpg joyaux [800x600].jpg

Załączniki

• big_img10.jpg
    big_img10.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 51
  • 1376_joyaux_menyasszonyi_ruha_miss_kelly_menyasszonyi_l.jpg
    1376_joyaux_menyasszonyi_ruha_miss_kelly_menyasszonyi_l.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 60
  • joyaux [800x600].jpg
    joyaux [800x600].jpg
    24 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Dzidzik
Nie martw się objawami jak na @
Moja sis była pewna że lada dzień dostanie @ a to była ciąża.

Ja suknię będę mogła obejrzeć na kompie wieczorem

Agaawa
Dzięki za info o żołnierzach
Mój przestał palić i też mu się poprawiło a wcześniejsze wyniki po witaminach miał gorsze.
Więc nie wiem jak to jest

Ja też miło wspominam wizyty w szpitalu bo miałam komplet badań akurat do kwalifikacji do programu, usg w którym wykryto polip i od razu go usunięto no i trochę lenistwa :-D

Ostatnia edycja:
KWIECIEŃ:

11.04.2014 Tajger podglądanko
11.04.2014 anuszka podglądanko przed crio

11.04.2014 dzidzik wysoka beta
12.04.2014 Kotuska wysoka beta
12.04.2014 Anulla wysoka beta
12.04.2014 Tola punkcja
14.04.2014 Heiza wizyta u immunologa
16.04.2014 Agaawa wizyta i dobór stymulacji
16.04.2014 Infinity wizyta pęcherzykowa
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy