reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
montana, dlaczego to czego nie lubię musi zawsze mieć pozytywne działanie:-( Wyobrażam sobie smak oleju. No i ananasa nie lubię. No ale to już dla mnie za późno, bo już 5dtp.
Kasik, budyń z kota jest najlepszy:) Uśmiałam się:-D
Sylka, oczywiście gratuluję bety, ale raczej powinnaś zrobić po 48godz. Spróbuj powtórzyć betę po 48h i wtedy ocenić wzrost. Oczywiście trzymam kciuki żeby był prawidłowy

Anulla mnie na poczatku to az cofalo jak mialam go pić, ale szybko jakimś sokiem popijalam i nie bylo az tak źle. Nasi panowie też mogą go pić, wrecz jest to zalecane. Moj pił dzięki czemu wypiliśmy prawie calą butelkę chyba 500 ml w miesiąc hihi. Ogólnie te oleje maja bardzo krótki okres przydatności, Ale cena nie jest wygorowana, ja dalam jakos kolo 25 zl ;-)

Anulla a znasz przepis na budyń z kota? Od razu ostrzegam, żeby bardziej wrażliwe osoby nie czytały dalszej części opisu ;-) :-D Otóż zakopuje się zdechłego kota do góry ogonem, najlepiej na łące, w pełnym słońcu takim jak dzisiaj, po 7 dniach odkopuje się lekko kota, samą górę, odcina ogon, wkłada słomkę i .................. smacznego :sorry2:

Kasik no od tej strony to Cię nie znałam :-D;-)
Syllkaa ja również mam nadzieję że pomyliłaś się z tym wynikiem/datami albo robiłaś w innym laboratorium :confused: ...

Sylka., a Ci może zero uciekło z wyniku ?? bo jeśli nie to przyrost jest bardzo słaby. Daj znać nam tu !
Kasik, mój kot, profesor Koteł doradza budyń z psa ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry