reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Infinity, najgorsza ta organizacja miejsca. Pokoik z dwoma oknami napewno mało ustawny. Ja będę musiała wygospodarować miejsce w naszym pokoju. Zrobi się ciasno ale nie w takich ciasnotach ludzie żyją ;)
Może uda się z budową domu to za rok będzie luźnej ... oby :)

reklama
Magda ja i tak nie narzekam bo z mieszkania 2-pokojowego udało nam się zrobić aneks kuchenny w salonie i tym samym wygospodarować miejsce dla maleństwa. Przez pierwsze kilka lat raczej więcej przestrzeni nie będzie potrzebować a później się pomyśli :-)
A z perspektywą budowy domu to bez problemu mogłabym nawet z 2-3 lata dać radę na małej przestrzeni ;-)

Infinity, to ładnie wygospodarowaliscie miejsce. My mamy dom 3 pokoje jakieś 90 metrów ale mieszkamy z moimi rodzicami. Oni swój pokój my swój i jeden zwany jadalnią ;) Dom wymaga remontu bo już trzeba myśleć nad wymianą dachu, łazienkę by się przydało zrobić itp... Jak mam inwestować w "starą budę" to wolę zadłużyć się na 30 lat i wybudować nowy wymarzony drewniany dom w ogrodzie i mieć wszystko nowe i tak jak się zaplanuje. Tylko problemy są z pozwoleniami teraz bo jakas głupia ustawa weszła o gruntach rolniczych i trzeba czekać aż coś zmienią.

Magda popieram z tą budową :tak: co swoje to swoje a remonty starszych budynków to zawsze studnia bez dna i nigdy się nie kończą ... niestety mam plany na środę - nie dam rady :-(.

Infinity moj lekarz mówił ze da mi cos na nie jak sie nasilą,tylko ze one zniknęły prawie na cały tydzień:) i wróciły i sie zemściły !!!!!!!
My mamy mieszkanie 48,5 m i dwa pokoje , ale zrobiliśmy jedna pokój -sypialnia a reszta to całe mieszkanie otwarte , salon, jadalnia , kuchnia w jednym, nie zrezygnuje z sypialni , obcy niestety sie nie zmieści w niej , wiec rezygnuje z jadalni, z salonu zrobię nasza nowa sypialnie , postawimy ścianę i rozsuwane drzwi a z jadalni salon , ale i tak mały okrągły stół sie zmieści :) a nasza starą sypialnie oddamy obcemu :) niestety musimy intensywnie planować przy małych mieszkaniach :)
Magda odpoczywaj jeszcze i na weekend jak nowo narodzona bedziesz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry