reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna, ja na początku też tak miałam ;) z jednej strony mogłabym stać na środku rynku w mieście i krzyczeć, a z drugiej strach jakiś wewnętrzny ...

Genna śliczny awatar :-) Wyobrażam sobie, że trudno uwierzyć i pewnie dopóki nie przytulisz swojego skarba do serca będziesz drżała o każdy dzień ale to chyba oczywiste po tylu staraniach.

Dziewczyny ale sie wkurzylam , dostałam polecony z gamety , wezwanie do zapłaty za przechowywanie oicytów!!!! A my je oddaliśmy do adopcji !!!!! I oczywiście nikt telefonu nie odbiera !!!

.....................jpg
kasik może porównasz moje wyniki z swoimi statystykami

Załączniki

• .....................jpg
    .....................jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 67
KasiaMakaronik mam tylko wyniki swoje i Heizy i powiem Ci, że Twoje są bardzo ładne :-) Najważniejszy w subpopulacjach jest % nk, powinien być poniżej 15 a Ty masz 7,8 więc super. Pozostałe wyniki w normie więc ok a to co masz poza normą w subpopulacjach nie jest istotne, zresztą bardzo mało odbiegają od normy. Tak więc w tym temacie jest wszystko ok :tak:

Genna ale Ty miałaś ivf z dopłatą rządową? Nam dr CZ mówił że do końca 2016r occyty są przechowywane normalnie a potem pewnie będą się z nami kontaktować. A na jaką kwotę Ci wysatwili f-re? Ja mam w czwartek wizytę u dr Skweresa bo dr CZ jest na urlopie to jeszcze dopytam jak to jest

Syllka, do 2016 roku za darmo przechowują zarodki które zostaną. Oocyty (niezaplodnione nadliczbowe komórki) mrozi sie na własny koszt, można oddać do adopcji lub żeby zniszczyli.

SYLKA jest tak jak napisała Magda :) a każą mi zapłacić 1100zl cos im sie pomieszało , bonpodpisywalam jeszcze papiery odnośnie adopcji i pewnie pani Ksiegowa przeoczyla je :)

reklama
To ja jak zwykle nie doinformowana:) W każdym bądź razie Genna nie denerwuj się bo złość szkodzi urodzie i maluszkowi a na pewno dostałaś wezwanie przez bałagan w ich papierach

Do góry