reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
dziewczyny, które stymulowałyście się menopurem, powiedzcie co robicie ze strzykawkami - tymi co zostały nietknięte - w opakowaniach menopuru jest tego bardzo dużo i mi ze wszystkich opakowań zostało chyba z 50 szt fabrycznie nowych strzykawek i nie wiem co z tym zrobić. Do kliniki do utylizacji zawiozłam te które używałam, ale nie zapytałam co mam zrobić z nowymi. Zapytam w aptece, bo może producent je jeszcze wykorzysta? Nie wiem jaka jest procedura, ale skoro są one nietknięte, to może...

Cześć. Czuję się tak sobie. Brzuch mnie boli i cały dzień spałam. Pobrali 14 kumulusów, ale nie wiem ile jest prawidłowych komórek, kazali mi zadzwonić ale oczywiście w Gamecie nikt nie odbierał. Cóż wszystkiego się dowiem w poniedziałek.

Marikka , ja z kolei brałam antyki od 2 do 22 dc i w tym samym czasie od 18 dnia brania tabletki zaczynałam gonapeptyl. Myślę, że lekarz wie co robi - nie panikuj :)

hejka babeczki
byłam na wizycie... dostałam recepty ... menopur czeka już w lodówce ...
za 600j zapłaciłam jak za przysłowiowy barszcz ... 195 zł
startuje 1/08
drka obejrzała sobie moje wyniki tsh, prl i insuliny ...
dostałam euthyrox ... narazie 25 mg ... mówiła że pewnie obniży i ths i prl ... a z insuliną podobno nie jest tak źle ...
no nic czekamy co przyniesie los ...
mam cały czas plamienie ... a to nie fajne szczególnie na urlop :(

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!!! Mam do was pytanko jako ze dzis zaczynam stymulacje-pierwszy zastrzyk Gonal f 150j, mam pytanie czy bierzecie jakies witaminy, suplementy diety? Pytałam sie mojej lekarki to powiedziala mi zeby brac tylko kwas foliowy ale tyle teraz mówią o tych kwasach omega...

Anulla, ja wszystkie strzykawki, ampułki itp oddałam w klinice do utylizacji ;)

Mmm, kciuki żeby ładnie się zapłodniły i rozwijały ;)

reklama
uff własnie zrobilam pierwszy zastrzyk gonal f 150j tak bardzo chciałabym zeby sie udało ale zdaje sobie sprawe ze to dopiero poczatek i wiem ze musze zmienic swoje nastawienie w głowie ale jest to strasznie trudne pracując na intensywnej terapii noworodka...
Od jakiegos czasu czytam ten watek i musze powiedziec ze bardzo pozytywnie na mnie wplynal. Dzieki dziewczyny!!! Jestescie wielkie i bardzo dzielne, trzymam za nas wszystkie kciuki zeby sie udalo i zeby nasze trudy zostały docenione.

Do góry