Cześć Kochane, Baaaaardzo dawno mnie tutaj nie było...ale właśnie weszłam przeczytać Was troszeczkę i co zobaczyłam??? ZOBACZYŁAM, że
KASIK36 jest W CIĄŻY. Normalnie aż mi się łezka w oku zakręciła.
Kasik gratuluję Ci z całego serca...przyszedł czas na Ciebie Kochana

)))))) super super super, mega super

)))) życzę Ci udanej i spokojnej ciąży
Ja jestem właśnie po drugim podejściu do ICSI w programie. Tym razem poszło lepiej niż ostatnio bo oprócz podanego w 3 dobie pięknego zarodeczka mamy jeszcze trzy mrożaczki, a poprzednio żaden nam nie dotrwał do blastocysty i nie było co mrozić. Poza tym mam dzisiaj 8 dpt i czuję się....dziwnie, jestem straszliwie rozdrażniona, już bardzo się niecierpliwię i nie daję sobie z tym rady. Cały czas myślę o tym, że chciałabym już wiedzieć, a betę mi kazali zrobić w 11 dpt. Biorę Duphaston 3 razy dziennie. Bardzo dziwnie się czuję bo w sumie od 2 dni już mam jakieś takie bóle miesiączkowe, a piersi przestają mnie powoli boleć, tzn bolą mniej niż bolały po transferze. Z jednej strony czuję się jakoś inaczej niż zwykle, a z drugiej strony mam wrażenie, że za chwilę przyjdzie ta wstrętna @. Postanowiłam nie robić testu siusianego ale nie wiem czy wytrzymam. Chyba kupię zaraz i zrobię bo nie wytrzymam....chociaż to nie będzie już poranny mocz i nie wiem w sumie co mam zrobić. Jestem jakaś rozemocjonowana i roztrzęsiona....
Nie pisałam tak długo na forum bo...nie wiem dlaczego

przepraszam Was....ale coś mnie tknęło, stęskniłam się za Wami i dzisiaj weszłam i tu takie piękne wiadomości

)))))))) pozdrawiam Was wszystkie.