reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Tola ty mnie nie strasz ze do końca ciazy ?!??? Ale dzieciątko spore tam wyhodowały na tyg jablkach :)

Rozmawiałam wlasnie z lekarzem , bo ja juz psychicznie siadam od tych kłaczków daje nam jeszcze 2 tygodnie , zaczniemy zakłady robić :) no i musze odrzucić pokarmy stałe , Słoiczki dla dzieci jeeee bleee na samą myśl kłaczek
Nie strasze :) Bedzie oki :) Przejdzie Ci wnet wszystko.
No spora jabłuszkowa dziołszka:)
Moja kumpela co równocześnie ze mną w ciąży była dziennie do 16 tc ciąży kłaczkowała, ustąpiło wszystko po magicznej 16tce a poźniej oki. Mnie ominęła ta przypadłość. Chociaż jedyne na co patrzeć w ciązy nie mogłam to były moje ukochane pierogi. Na widok których odwiedzałam wc:) Naszczęście po porodzie przeszło.

Powiem Wam ze mam te cholerne bóle. To nie wróży nic dobrego. Miałam byc oazą spokoju a tu sypie sie wraz z godzina powrotu męża z pracy. Cieżko ...

Tola myślałam o tym ale jestem jeszcze nawet przed druga betą mam leki i na tym etapie lekarze naprawdę nie mogą nic wiecej zrobić. Byłam dzis i lekarza i pow ze szpital jest na tym etapie zbędny. Trzeba poczekać.

Nie szkodzi że przed druga beta jestes. Wazne ze tamta jest pozytywna. Leki Ci jakies dorzuca a i Ty bedziesz spokojniejsza ze pod kontrola jestes. Bo i Ci usg zrobia i badania. JA bym pojechala jakby to o mnie chodziło. Rób jak uważasz.

To jest ból do ogarnięcia. Nie leżę i nie wyje z bólu. Po prostu czuje go. Jeżeli do jutra nie poprawi sie to pojade. Zobaczę jak będzie dzis w nocy.

reklama
Magda trzymam sie ..... lozka ;)

Hania jak do ogarniecia to ok. Ja miedzy pierwsza a druga i trzecia beta mialam bol jak na @ wiec moze nie swiadczy o niczym zlym. Jutro koniecznie powtorz bete, mam nadzieje, ze Cie uspokoi.

Do góry