reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

powodzenia na dzisiejszych wizytach:)
Ja dziś w pracy, to trochę odpocznę :-D Mieliśmy tak szalony weekend, że obawiam się, czy to nie zaszkodziło kropkowi:) W ogóle zapomniałam o nim.
Kotuska obyś miała dobre przeczucie z moim PRG, chociaż ja raczej nie miałam z nim problemów. A ostatnio w 10dpt miałam 64 więc jak na teraz to dosyć wysoki jest. Chociaż nie mam żadnych plamień implantacyjnych jak Wy miałyście :-(

reklama
Mimozama, ja jak wprowdzałam sobie lutkę aplikatorem to prawie za każdym razem miałam na nim troszkę krwi. W końcu zrezygnowałam z apliakatora i "ręcznie" już nie mam;) sama nie wiem co to było. U mnie lekarz miał trudności przy transferze więc myślę,że to tu tkwiła przyczyna tej krwi. Ale jak najbardziej może to byc implantacja!!!!:-):-):-) trzymam kciuki!!

Madziula, kciuki, żeby coś ruszyło i embriolog miała dla Ciebie dobre wiadomości!!

Syllka, powodzenia na badaniach!

Kotuśka, pięknych widoków!!!:-)

alternatywa, Magda, "owocnych" wizyt:)

a wszystkim "ciężarówkom" i "starczkom" życzę miłego dnia:)

Dziś już stanowczo lepiej na aplikatorze było troszkę krwi ale to raczej z poprzedniego dnia. Chyba też zacznę ją aplikować palcem. Zobaczymy przy podawaniu w południe.

Dziewczynki!
Dawno mnie nie było. Może trochę przez to ze kolejna stymulacja nie była dla mnie szczęśliwym czasem. Kłótnie z mężem, brak nadziei...
Ale chcę podzielić się tym z wami. . .
14 sierpnia miałam punkcje. Było 13 komórek, 9 dojrzałych, 6 zapłodnili (wiadomo w programie),pozostałych trzech komórek nie zamrozilismy ani nie przekazaliśmy klinice. 16 sierpnia transfer dwóch silnych maluszków. Nie mam jeszcze 35 lat ale to moja druga stymulacja i 4 transfer wiec zapadła taka decyzja. Wszystkie 6 komórek się zapłodnilo i pani dr powiedziała ze są ładne.
Kilka dni później otrzymałam telefon z kliniki.żaden zarodek nie przetrwał do mrozenia. Załamanie płacz złość.
W 8 d p t zaczęłam plamic jak to zwykle bywało u mnie przed @ i po każdym transferze.
W 12 d p t pojechałam na betę ale bez nadziei bo zaczęło się krwawienie. Wyniki były dopiero po godz 18.
Zdarzył się cud. Beta 80!
Byłam w szoku, niedowierzałam bo nadal krwawiłam. Na następny dzień poszłam do pracy, głupia. Na 3 dzień po smsie do pani dr i zaleceniach ze mam leżeć, po pojechaniu do pracy, otwarciu kawiarni i po wielu telefonach wzięłam dzień na żądanie. Oczywiście milion pytań. Od kiero kawiarni i regionalnego. Musiałam powiedzieć prawdę. Że jestem w ciąży i krwawie. musiałam to powiedzieć bo co miałam zrobić. Brzuch bolał, krew jak na @
Gdyby nie beta byłabym pewna że to 100 procentowa @.
Dziś jest 16 d p t
Dziś w nocy nie było już nawet plamienia.myślę ze ta niedziela w łóżku bardzo mi pomogła.
Jadę właśnie na betę.
Proszę trzymajcie &&&
Buzka

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Dziś jest 4 dzień stymulacji więc pora odłożyć szaleństwa i zająć się wysiadywaniem jajek :happy: Na razie nic nie czuję i zastrzyki też jakoś w miarę mi nie najgorzej idą więc póki co nie jest źle, oby tylko tak dalej.
MadziulkaRz - nie trać nadziei, ja trzymam za Was kciuki.
Mimozama - super, że już jest lepiej.
Sylka, Magda, alternatywa, Kotuska - powodzenia na wizytkach :)
anuszka - fajnie, że się odezwałaś. Będzie dobrze, musi być!!!

Ostatnia edycja:
Anuszka super wieści, zawsze jest tak jak nie wierzymy w swoje maluchy :) kciuki za przyrost betki :) zatem żadnej pracy i odpoczynek !!!!!! Powoli gratuluje :)

SYLKA mam Nadzieje ze badania prenatalne wyjdą super :)

Natanka kciuki za przyrost bety!!!
Powodzenia na wizytach dziewczyny, czekamy na fotki ;)

Ciotki forumowe najbardziej wierzą w kropki i one dają radę :)

Fluidki ciążowe przesyłam kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny w invikcie jest super promocja na badania genetyczne, tylko trzeba je zamówić prEz internet , niepłodność żeńska 199zl , niepłodność męska 199zl i poronienia samoistne 199zl wiec naprawdę dobre ceny jeżeli któraś teraz czeka do poradni genetycznej

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszka po badaniu do domu i leżeć !!! A ja do lekarza napisałam bo sama się denerwuje tym plamieniem moim.
Lekarz odpisał aby się nie przejmować odpoczywać brać leki i czekać na bete.

Ostatnia edycja:
Do góry