reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik to juz mały wielki człowiek, ale dobrze ze znalazł dr przyczynę krwawień :) mimo zaleceń normalnego życia to ty sie OSZCZĘDZAJ kobito :) a jak przyszły tata sie miewa? Dzielnie znosi wizyty?

Hania kochana mam nadzieje ze twoja kruszynka powalczy jszXze!!!! Trzymam za was kciuki !!!!

Asia77 a w jakiej klinice jestes? Hmmm dziwne ze dopiero 3 miesiace przed macie miec wizyte kwalifikacyjna ale co klinika to inny swiat, moze mają poprostu kolejkę , nie wiem . Ale i tak dobrze ze sie kwalifikujecie:) mam nadzie ze AZ sie uda inie trzeba bedzie wiecej sie męczyć :) kciukaski

Ostatnia edycja:
Hania, trzymam kciuk za ciebie i maleństwo, musi być dobrze &&&&&

Kasik, ale śliczna kruszynka :)
Mimo wszystko oszczędzaj się kobieto ;) cieszę się że jest dobrze.

Ostatnia edycja:
Hania ale ty masz jeszcze wczesną ciążę i ma prawo jeszcze nic nie widac. Dlatego radzilam ci usg za 2 tyg. Teraz poczekaj cierpliwie i zrób za tydzień. Krwawienia też nie muszą oznaczać nic złego. Odpoczywaj i będzie dobrze :)

Hania, który to Twój dpt ? A moze ta lekarka ma słaby sprzęt ? tak jak pisze kasik, krwawienie nie musi oznaczać najgorszego. Tak wiec bądz dobrej mysli i dużo odpoczywaj.

Kasik, ale masz pięknego kropusia i już jaki jest duzy. I widzisz nawet powód plamen sie znalazł. Jednak co fachowe oko to to jest to.

Kotuska ale moj doktorek robil mi usg jak wychodzilam ze szpitala i wtedy tego krwiaka nie znalazl.

Dziewczyny a kiedy Wy odstawialyscie lutke w ciazy? Ja na razie biore 3x dziennie po 150 dowcipnej i 150 podjezykowej. Doktorek sugerowal, zeby za 2 tygodnie zaczac brac 3 x po 100 ale ja sie boje.

Hejcia...

Madziula_87 no to ladnie naprodukowalas pecherzyków.. mega kciuki za żołnierzyki !!:tak:

Kasik81 ja od samego poczatku brania lekow czulam jajniki :-)

Mimozama trzymam kciuki za wysoka bete !:tak:

hania39 trzymaj sie dzielnie !! :-(musi byc dobrze... lez duzo i bierz leki !!
Kasik ale śliczna kruszynka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry