reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Marika bardzo mi przykro... trzymaj się kobitko....

Nika gratuluję i dzięki za posta podtrzymującego na duchu :tak: Twój maluszek to faktycznie cały Filip, jakoś tak imię super pasuje:-D

Genna dopiero podejrzałam bezwstydnego Obcego. Ale jaja no:-p:-D;-)

Anulla masz mega kropka :tak: gratulacje!

WRZESIEŃ:

29.09.2014 Nika wizyta u immunologa

30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego
30.09.2014 Medalikara wizyta u gina prowadzącego
30.09.2014 Infinity wizyta

PAŹDZIERNIK:
01.10.2014 Montana wizyta w klinice USG połówkowe
01.10.2014 Kristin@ wizyta USG
02.10.2014 Kotuska USG prenatalne
02.10.2014 Marikka wizyta
02.10.2014 Anulla wizyta u gina prowadzącego
03.10.2014 Olusia badania prenatalne
03.10.2014 Madziula 87 wizyta przed crio
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne
08.10.2014 Medalikara prenatalne
08.10.2014 Kotuska wizyta u gina prowadzącego
08.10.2014 Kasik wizyta u genetyka
09.10.2014 KasiaMakaronik wizyta
09.10.2014 Hania wizyta
15.10.2014 Agaawa USG połówkowe
23.10.2014 Madziulka Rz wizyta u immunologa
27.10.2014 Syllka badania prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Mam pytanie czy koenzym Q10, DHEA i olej lniany bierze się też po punkcji? Co bierzecie z suplementów po punkcji?

Dziewczyny moje dzisiejsze wyniki - 14dpt
Estradiol - 1408
Progesteron - 35.15
no i beta HCG - 4.3
Pewnie lekarz każe mi dziś odstawić leki. Co dziwne estradiol i progesteron powróciły do ładnego poziomu.
No to teraz trzeba się nastawić pozytywnie na criotransfer. Strasznie jestem ciekawa kiedy zaproponują mi podejście.

Tola olej lniany jak najbardziej należy pić po punkcji, można zresztą cały czas. Koenzym i DHEA możesz odstawić.

Marikka przykro mi ale ważne, że masz po kogo wracać, to trzyma w pionie :tak:

Od rana plamienia wróciły a już się tak cieszyłam bo 7 dni było czysto :-( Co prawda plamienie jest dużo mniejsze i jaśniejsze niż ostatnio ale jest i znowu mnie stresuje.

Kasik, a ja miałam małą chwile grozy bo w sobotę wróciłam od znajomych i patrze na wkładce wydzielina w kolorze capucino. I teraz nie wiem, lekarz kazał mi odstawic juz leki tzn. luteine i estrofen. Estrofen odstawiłam w połowie tyg. natomiast luteinę biore jeszcze 1 tab. pod język dziennie bo boje sie tak zupełnie nic nie brac. I teraz nie wiem czemu to plamienie. Na szczescie było to jednorazowe. Sama nie wiem czemu.Ale w niedziele miałam kłucie w szyjce i profilaktycznie wziełam nospe. Generalnie bolą mnie jajniki i nie wiem czy tak ma byc czy cos sie dzieje. Skurczy nie ma.I znowu wróciły mi mdłosci. A juz z tydzien nie miałam.Myślisz że mogę napisać do cieżarówek po in vitro ?

Nika gratuluję ślicznego synka:) Twój post udowadnia, że warto walczyć o Mały - Wielki Cud :tak:
Marikka, przykro że się nie udało, ale masz po kogo wrócić, więc jest dobrze:) Jak teraz beta ruszyła, to następne podejście będzie szczęśliwe:)
Kasik, na szczęście plamienia pojawiają się coraz rzadziej i wszystko jest ok. Już taki nasz urok, jak kiedyś pisałaś.
Kotuska, może trochę się przeciążyłaś i dlatego pojawiło się jasne plamienie. A kłucie jajników wydaje mi się normalne. Najważniejsze, że nie ma skurczy. A dziewczyny na ciężarówkach na pewno pomogą, więc już spokojnie możesz pytać i powoli też przechodzić na ich wątek :tak:

u mnie narazie nie ma plamień i odpukać oby się nie pojawiły. Brzuch już mnie tak nie boli, czasami jajnik zakłuje jak za szybko wstanę. No i mam nadzieję w czwartek zobaczyć kropka.

reklama
Marikka przykro mi :-(

Kasik przykro mi ze plamienia wrocily... :-(

Kotuska
hmm myslisz ze to mogla byc wina ze odstawilas leki? na pewno wszystko jest dobrze, wszystko sie rozciaga i dlatego sa pobolewania.. mnie pobolewa brzuch i biore nospe i magnez..i leze...pewnie ze mozesz napisac do nich.. :-) uu wspolczuje mdlosci.. mnie nie opuszczaja jeszcze... ech...

Nika gratuluję ślicznego synka ;-)

Do góry