reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik ale Twój doktorek powiedział ze juz kropek nie potrzebuje lutki tak ? Bo tak mówił mój ( 2 tyg. temu)ale potrzebuje potwierdzenia.Te niedzielne lekkie plamienie póki co sie nie powtórzyło dlatego dzis lutki nie wziełam. Zreszta mam takie mdłosci że i tak pod język było by cieżko.
Ale tak sobie mysle że jak mdłosci są to chyba kropek sie rozwija. Juz sama nie wiem bo zamiast mi sie konczyc bo wchodze w 2 trymest to mi sie nasiliło. W czwartek mam prenatalne i juz mam mega stresa i sobie skojarzyłam że te mdłosci tez mogą być wynikiem stresu. No zobaczymy.

reklama
Kotuska tak dokladnie, na tym etapie dodatkowy progesteron nie jest juz potrzebny dzidziusiowi :) Ale lepiej odstawiac stopniowo, ja troche z tym przesadzam bo mowil, ze od dzisiaj moglabym juz odstawic podjezykowa a za tydzien dowcipna, ja jednak wole bardziej stopniowo.

Dla mnie to dziwne bo piszecie ze po 12 tyg juz nic ona nie daje to dlaczego ja musialam brać praktycznie do końca skoro i tak w niczym nie pomagala ? Ja dokladnie odstawilam w 37 tyg a w 39 mialam planowana CC

lilka mi doktorek powiedzial, ze gdybym oprocz plamien miala jakies bole lub skurcze to by sie zastanowil nad odstawianiem lutki a jezeli nic sie nie dzieje to mozna spokojnie odstawiac ale u mnie to potrwa okolo 4 tygodni wiec do 17 tc i tak bede brala. Mowil, ze jak sie trafia do szpitala ze skurczami lub innym objawem zagrazajacym ciazy to daja lutke standardowo a ostatnie badania dowodza, ze po 12 tc jest to bezzasadne. Pewnie ilu lekarzy tyle teorii, nie znam sie na tym i nie pozostaje mi nic innego jak mu zaufac.

reklama
Do góry