reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Trzymam kciuki za Anie.. niech maluszki wychodza ;-)

Kotuska najwazniejsze ze dzidzia ma sie dobrze i ze fika w brzuszku.. plec na pewno poznasz w listopadzie..,;-) dobrze ze robisz usg.. oby nic powaznego. Trzymam kciuki ;-) plec nie najwazniejsza chociaz tez bym juz chciala wiedziec a musze poczekac jeszcze..

reklama
PAŹDZIERNIK:

09.10.2014 KasiaMakaronik wizyta

13.10.2014 Marikka wizyta przed crio
13.10.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
14.10.2014 Hania wizyta
14.10.2014 Kotuska wizyta u genetyka
15.10.2014 Agaawa USG połówkowe
15.10.2014 Ewis wizyta serduszkowa
17.10.2014 Olusia wizyta
23.10.2014 Madziulka Rz wizyta u immunologa
23.10.2014 Anulla wizyta u gina prowadzącego
27.10.2014 Syllka badania prenatalne
30.10.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

LISTOPAD:
05.11.2014 Kotuska wizyta u gina prowadzącego
06.11.2014 Anulla badania prenatalne
07.11.2014 Smerfeta prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KasiaMakaronik, kciuki za udaną wizytę.

AniaM, kciuki cały czas zaciśnięte zęby wszystko poszło sprawnie.

Dziewczyny zrobiło się troszkę spokojniej to może jakieś spotkanie w trójmieście?

Dzień dobry!
Kciuki za Aneczkę, by szybciutko utuliła swe maluszki :-)
Za dzisiejszą wizytę Kasiu - trzymam :-)
A wszystkim pozostałym Kobietkom życzę miłego spokojnego dnia :-)

Dzis szczególne kciuki za Anie, która rodzi bliźniaki. Aby oba skarby urodziły sie zdrowe i silne !!!

Kasia Makaronik, za Ciebie tez kciukasy !!! Ruszaj do boju !!!

KasiaMakaronik czekamy na relację z wizyty :tak:

AniaM MEGA kciukasy za bliźniaki :-):tak::-)

A ja znowu plamię, od 4 rano, co prawda mało i jasnobrązowo ale znowu się stresuję, już myślałam, że to poza mną :-(

KasiaMakaronik, kciuki za udaną wizytę i pozytywne podejście, które będzie tym ostatnim :tak: najwyżej później wrócisz po rodzeństwo :tak:

Kasik, o matko, współczuję, że znowu plamienia wróciły. Ja mam od 2 tyg spokój i mam nadzieję, że nie wrócą. Nie wiem czy to miało jakiś wpływ, ale ja praktycznie cały czas leżałam. Może odpuść sobie pracę i inne zajęcia, zostań w domku i poleż cały dzień. Oszczędzaj się i nie szalej na zakupach :tak: Mam nadzieję, że to ostatnie podrygi plamień i już nie wrócą i do końca ciąży będziesz miała spokój:)

AniaM, pewnie już tulisz swoje bliźniaki:) niech dzieciaczki rosną zdrowo i nie dokuczają za bardzo mamusi :tak:

KasiaMakaronik &&&&&&& ode mnie tez! &&&&&&&&

Kasik, nie denerwuj sie i duzo odpoczywaj. &&&&&&&

a ja byłam dzisiaj na wizycie. Bakterii w moczu brak. +4 kg, brzuszek rosnie, ciśnienie w normie, witamin nie musze, bo wszystko ok, serduszko bije. Niestety Pani nie zrobiła USG, umowila mnie na duze USG za 3 tygodnie. Ale najwazniejsze, ze dzidzius pływa:)) uspokoilam sie troszkę. A we środę poważna wizyta polowkowa z USG.

reklama
Kasik te plamienia pewnie Cię załamują, ale póki to tylko brązowe to kamień z serca:sorry2:

A ja mam 46 dc i czekam na @:baffled: w od 23 do 26 miałam plamienia i myślałam że to @ ale kuło mnie w jajniku i czułam że mam torbiel. A na wtorkowej wizycie okazało się że jest ślad po pękniętym pęcherzyku i że to faktycznie taki mega długi cykl. Czekam na porzadną @ żeby trochę się oczyścić i zaczynamy antyki.
Dostałam odpowiedź z naszego bociana co prawda w jednym zdaniu

W świetel obecnie dosteponych danych skryning gentyczny nie poprawia skuteczności leczenia

Chyba jednak nie skorzystam z tej metody-dajemy sobie ostatnią szansę na ivf-imsi a kolejna próba będzie z nasieniem dawcy-już to przegyźliśmy:-(skoro nie można inaczej:zawstydzona/y:
Może zrobię ten pakiet genetyczny ale musze poczytać ile będę czekała na wynik:dry:

Do góry