reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess i tu jest problem. Bo ja zawsze mam dużo pracy :) Ale mąż, lekarze i rodzice kazali mi zwolnić i leżeć. Po prostu leżeć. Nawet nie wychodzić z sypialni. Dzisiaj wytrzymałam do 9:00 (zwykle wstaje po 7:00 ;)) więc i tak uważam to za sukces!:-)

reklama
OlaSzy - to pracowita pszczółka z Ciebie jednym słowem. Mają rację, musisz wypocząć, miałaś/masz hiperkę to trzeba się oszczędzać.

Dlatego pracuje z łóżka. Jako, że jest to praca umysłowa, to nie przemęczam ciała, nie?:-)
o której masz wizytę? :)

To już niedługo :) Nie stresuj się, zobaczysz, że tym razem wszystko się uda, a za kilka miesięcy będziemy okupować temat "oczekujące na poród":-D

ah, pobyt w domu działa na mnie tak dobrze:-)

Bunieczek przepraszam ale nie zapytalam dr w sprawie mrozaczka. Wczorajsza wizyta była zbyt emocjonalna bo okazało się, że dziecko nie rośnie i dostałam skierowanie do szpitala

Hej Dziewczyny! Nie zawsze jestem na bieżąco, bo nie mam dostępu do kompa w dzień... Tylko tel mi zostaje. A tak nie lubię pisać z tel!
bunieczek - gratuluję fasolki! Zdrówka dla Was!

Madziula - :( ale głowa do góry ! Naladuj się pozytywną energią i wracaj!

Karusia - wiesz już coś? Dzwonili z kliniki? Trzymam kciuki! &&&&&

OlaSzy - ja teraz jestem na zw trzeci tydzień bo byłam trochę przeziębiona, a nie chciałam sie faszerowac anybiotykami przed stymulacją i wierz mi, czas zleciał mega szybko he he he puzzle, książki, leniuchowanie.... :D Odpoczywaj póki możesz ;)

Hess - Ty dziś zaczynasz stymulacje? Już po zastrzyku? Kurka, Ja nie miałam badanego prog i estr teraz. To zle?

smerfeta - kurcze, to nie za dobre wieści, ale w szpitalu może się wszystko wyjaśni, jak Cie dokładnie przebadanych. Trzymam kciuki, by wszystko było dobrze.

marcysia - ja stymulke zaczynam jutro, dziś wizyta przed. Bo dojrzałam na rozpisce, że Gonapeptyl mam do jutra, a dziś nie.
Zawsze badają te hormony przed i w trakcie stymulacji, bo one też są wyznacznikiem ilości jajeczek, poziom progesteronu tez jest bardzo ważny. A oprócz tego usg.

reklama
Do góry