reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess, my też nie szalejmy na każdą rocznicę - był prezent na pierwszą i na piątą :) więc myslimy w podobnych kategoriach :)

Smocze łodzie to nazwa zawodów wioslarskich - 10osobowe załogi ze sternikiem i bębniarzem scigają sie na dystansie 200m. niby mało, ale wysiłek ogormny! i jaka adrenalina :)

reklama
anika11 - to fajne atrakcje :) My w zeszłą niedzielę obchodziliśmy 7 rocznicę i nic nie było, tylko życzenia, bo akurat na Komunię szliśmy.

Rany, u Was też tak gorąco? Paść można. Boję się wtorku, wizyty u lekarza. Boję się tego, że znowu odwoła transfer, choć tym razem bardziej dawał do zrozumienia, że jak coś to pod osłoną zrobią. Bo to bez sensu, ciągle będzie mi coś wychodzić w tych posiewach. Oby transfer był, bo z drugiej strony ciągle się tymi lekami faszeruję a tu nic.

niebajka, KasiaMakaronik - we wtorek będzie Wasz wielki dzień !! Już zaciskam kciuki :)

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie nie było ale byłam zawalona praca. Musiałam tez trochę odpocząć aby mieć siłę znowu do walki... W piątek w 23 dc idę na konsultacje tzn czy po 2 miesiącach od poronienia mogę już szykowalc się na crio bo psychicznie i fizycznie jest ok. Tylko ze nie ma wtedy mojego doktora i jest zastępstwo -oby pozwolił. Widzę że dużo się u Was dzieje HESS a twój mąż dostaje leki ? Bo jak ja miałam kiedyś taka bakterie to mężowi tez dano leki abyśmy nawzajem się nie zarazali. Wierzę że Ci się uda, za długo już czekasz czekasz. Pozdrawiam miłego poniedziałku :-D

Do góry