reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KATE23 - szkoda, że nie uda Wam się teraz podejść, ale z drugiej stron faktycznie lepiej nie przekombinować. Czas szybko zleci....wiem coś o tym ;-)

Madziulka Rz - superrr, to tatuś musi jeszcze drzewo zasadzić i dom zbudować ;) Gratki Kochana!! :-D

niebajka, KasiaMakaronik - jutro Wasza druga beta - czysta formalność!!! Kciukasy za Was !! ;-)

Dziewczyny, trzymajcie za mnie mocno kciuki, bo strasznie się boję !! Planuję iść na betę ok 10, wynik po 2h. :baffled:

reklama
Jutro trzymamy kciuki za II betę niebajki i KasiMakaronik i za moją I betę !! 
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Kalendarz

CZERWIEC

26 - KasiaMakaronik - II pozytywna beta
26- niebajka - II pozytywna beta
26- Hess - I pozytywna beta

30 - DW87 - wizyta przed criotransferem
30 - Hess - II pozytywna beta + wizyta u lekarza

LIPIEC

03 - anika11 - wizyta kwalifikacyjna

Czy kogoś dopisać do kalendarza, bo może przegapiłam coś?

Hess, nie ma bata, jutro będziesz triumfowac :) cała Wasza trójka bedzie! :)

Niebajko, Kasia :) Wasze bety jutrzejsze to już formalnosc :)

z niecierpliwością bedę tu jutro zaglądac, choc szykuje mi się bardzo gorący dzien - dwa zakonczenia (jedno mojego autorstwa :p ), rozmowa z wicedyrektorką - komisja egzaminacyjna mi się zmieniła :/ :/ no i nauka... ech!!!

Madzulka, grtauluję synka:)

Madziulka gratuluje zdrowego synusia:) jednym słowem miałyśmy udane wizyty:)
Anika11 oj tak jak mówisz widok piękny i do tego nagrana płytka z całego badania;)
Kate też mi się wydaje że lepiej poczekać i podejść do tego ze spokojem, chociaż wiem że czekanie straszni męczy:):tak:
Niebajka, KasiaM &&&&&& za jutrzejszy przyrost
Hess kochana wysokiej bety Ci jutro życzę, będziemy mieć 3 nowe ciężaróweczki :-D;-)

Dziewczyny tak ma tu byc! Pozytywnie:)!! ledwo "pacze" na oczy, ale to pewnie dlatego, ze ostatnie noce nieprzespane:p Hess wiesz cos o tym:D

Aniko:))) My Ci tak bedziemy kibicowac, ze Kropek nie bedzie mial wyjscia i zostanie:) a wtedy wielka piccolo-feta;D

Madziulka gratuluje 219 g szczescia :)

KasiaMakaronik niech formalnosci stanie sie zadosc :)

Hess wiesz, ze nie masz wyjscia i musisz jutro pochwalic sie pozytywna beta? Skoro trzy muszkieterki to trzy, nie ma bata! A co do brzuszka to mnie strasznie denerwowalo jak w poczatkowym okresie ciazy ktos dotykal mojego brzucha bo to jeszcze nie byl brzuch ciazowy tylko sterydowy i hormonalny. Ja to nazywalam ciaza spozywcza ;)

Kate ivf uczy cierpliwosci, dasz rade. Teraz masz czas na przygotowanie organizmu do CUDU :)

Za nas tez trzymajcie jutro kciuki bo Junior ma jutro drugie szczepienie 6 w 1 + pneumo i rota. Pierwsze zniosl bezobjawowo, mam nadzieje, ze drugie tez. Tylko jak pomysle o kluciu to juz mi serce peka i lzy cisna sie do oczu :(

Ostatnia edycja:
reklama
Hess cała moc jutro z Tobą :tak:mocne kciuki:-)
niebajka ładnego przyrostu:-) :tak:
enni Madziulka fajnie że wizyty przeszły pomyślnie:tak::happy: niech dzieciaczki rosną rosną:tak:
KATE szkoda że akurat nie teraz ,ale dobrze że to nie aż tak długo czas szybko leci powodzenia:tak:

Do góry